Şimdi Ara

'Asırlık Cumhuriyet tarihimizde RTE gibi bu ülkeye hizmet eden bir siyasi gelmedi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Asırlık Cumhuriyet tarihimizde RTE gibi bu ülkeye hizmet eden bir siyasi gelmedi"

Haberler.com'a konuk olan Türk ilahiyatçı ve yazar Ali Rıza Demircan, "Bana göre, bir açıdan değil pek çok açıdan bir asırlık tarihimizde Tayyip Erdoğan'la boy ölçüşebilecek, ülkeye kazandırdıklarıyla değerlendirilebilecek bir başka siyasi yoktur. Tayyip Bey mevcut siyasilerle kabil-i telif olmayacak, kıyaslanamayacak derecede artıları olan bir insandır." dedi.

Bunun Erdoğan'ın uyguladığı tüm politikaların isabetli olduğu ve eleştirilemez konumda olduğu gibi bir anlama gelmediğini söyleyen Demircan, "İnsansanız, çalışma yapıyorsanız bir ülkeyi yönetiyorsanız hatalarınız olabilir. İnsanlar değerlenirken hataları ve sevaplarıyla değerlenirler." dedi.

Bugüne kadar hiçbir siyasiden hiçbir ricasının olmadığını belirten Demircan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye'de Cumhuriyet tarihi boyunca Recep Tayyip Erdoğan kardeşimizi hizmetleriyle aşabilecek ikinci bir kişi gelmemiş, hizmet edenler olmamıştır demiyorum. Yanlış anlaşılmasın. Ama Tayyip Bey Cumhuriyet tarihinin bir asırlık tarihimizde bu ülkeye en fazla hizmet etmiş, katkı vermiş, İslam'a olan kafa ve gönül yakını bir tarafa demokrasiye hizmet etmiş bir insandır"

Haberler.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 22 Kasım 2024; 11:19:32 >

• Konudan bağımsız politikalarını sevmiyorum hiç oyda vermedim. Erdoğan ile aşık atabilecek yaşayan bir siyasetçi yok.

Gelecek seçimde yasal olarak zaten aday olamıyor olsa bile şuan ki durumda kaybetme olasılığı yüksek. Amma ve lakin karşısında kim olursa olsun kazanırsa kazansın gerçek bir zafer olmadığını bilir. Adamın prime dönemi geçti artık.

Yine bir ihtimal eğer eski parlamenter sisteme geçerse tek başına yine iktidar olur.

Çok başka adam gerçekten. Bazen bir videosu çıkıyor ayakta duracak hali yok. Bir videosunda genç delikanlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.