Şimdi Ara

ALİEXPRESS'DE DOLANDILDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar Ne Yapmam gerekiyor bilmiyorum ama dolandıldım...

http://www.aliexpress.com/item/New-hot-Free-Gift-THL-W1-8MP-Dual-core-3G-WCDMA-Android-4-0-Dual-Sim/661483545.html

bu linkteki ürünü aldım HUAMEI XIONGDI TECHNOLOGY CO., LTD. adlı firmadan wendy he adlı satıcıdan kargom sorunsuz geldi..içinden telefon çıkmadı boş
    kutu gönderdiler...Yardımcı olun lütfen Allah rızası için.. Dispute açtım bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibumali -- 15 Ocak 2013; 13:50:23 >

• kutuyu acarken video cektinizmi? kanit varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resmini çektim..sadece..ve siteye ilettim..
  • feedbackleri çok sağlam belki bir yanlışlık olmuştur mesaj attınız mı hocam?
  • şu şekil mesaj attım..

seller scammed me. inside the box the phone came out. also s
    ent to the other device box empty box.the return of my money
    and I want to warn the seller..

ayrıca site sikayet bölümüne şunları açıp yazdım..

seller scammed me. THL gave telephone orders.I ordered arrived.but I sent an empty box.A different device has also a hollow box.No phone is empty. rogue.I refuse to pay. making the need to please.

google çeviri nekadar sağlıklı çevirdi bilmiyorumm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibumali -- 15 Ocak 2013; 14:05:25 >
  • kutuda açılma durumuna rasladın mı belki burda uçurmuşlardır..
  • %99.99 satıcı kelek yapmaz.Profil çok iyi.Ortada nasıl bir sorun varsa yine Türkiyeye patlayacak.Zaten böyle ola ola çoğu kişi daha gönderim yapmıyor.
  • SAYIN VİDEO OYUN BENDE PROFİLİNE GÜVENEREK SİPARİŞ VERDİM...PROPLEM ÇIKMAZ DİYE.
    PAKETTE HİÇ BİR SIKINTI YOK AÇILMAMIŞ İÇİ BOŞ POŞET YUMAĞI KUTU ÜZERİNDE Kİ AĞIRLIKTAN ŞÜPHELENMELİYDİM.
    0.30KG AĞILIK YAZIYOR TELEFONUN SADE AĞIRLIĞI OKADAR ZATEN..
    YANİ AĞIRLIKTANDA ANLAŞILABİLİRDİ AMA AÇMADAN ÖNCE ÇOK HAFİF GELMİŞTİ ZATEN GEÇ UYANDIM MALESEF..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibumali -- 15 Ocak 2013; 16:48:24 >
  • hocam içinde telefon olmadığını kutu ağırlığındanda kanıtlayabilirsin.bu modelin standart kapalı kutu ağırlığı 450 gram sizin kutu ise 300 gr gelmiş.kutu üzerindeki kargo açıklamasındada ağırlığı yazdığına göre bunu siteye delil gösterebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

hocam içinde telefon olmadığını kutu ağırlığındanda kanıtlayabilirsin.bu modelin standart kapalı kutu ağırlığı 450 gram sizin kutu ise 300 gr gelmiş.kutu üzerindeki kargo açıklamasındada ağırlığı yazdığına göre bunu siteye delil gösterebilirsiniz.

Mükemmel fikir. Helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorola v8 yada nokia 8600 luna almayı düşünüyorum ama gümrüğe takılır diye korkuyorum.şimdi de dolandırıcı işi çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

hocam içinde telefon olmadığını kutu ağırlığındanda kanıtlayabilirsin.bu modelin standart kapalı kutu ağırlığı 450 gram sizin kutu ise 300 gr gelmiş.kutu üzerindeki kargo açıklamasındada ağırlığı yazdığına göre bunu siteye delil gösterebilirsiniz.

EDGAR1899 TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞ. AYNEN BENDE ÖLE YAPTIM..AZ ÖNCE SİTEYE BAKTIM VE SİTEDE SATICI ŞUNU MESAJ OLARAK GÖNDERMİŞ..

Friend,we have been imformed the aliexpress full refund to you.

VE ÜST KISIMDA SİPARİŞ TAMAMLANMIŞ YAZIYOR..AYRICA ŞU İBARE VAR..(Order Complete. Refund complete.)

SANIRIM GERİ İADE EDİLECEK PARAM..

Bİ OLAYI DA SONRAN FARK ETTİM BENİM ALİEXPRESSTEN İKİ FARKLI MAĞAZADAN SİPARİŞİM VARDI 2 ADET THL..

GELDİĞİ YER İKİSİNDE DE AYNI FROM: SU KUN2901.HOİ-YİN HOUSE, HOİ LAİ ESTATE, LAİCHİ KOK,KOWLOON. HONG KONG. ADLI YERDEN GELİYOR.

PAKETTE AYNI YAZIYOR BEN ALİEXPRESS'DEN FARKLI SATICILARDAN ALDIM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibumali -- 16 Ocak 2013; 11:07:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: malibumali

(Order Complete. Refund complete.)

Geçmiş olsun. Refund complete yazıyorsa iade edilmiş paranız herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.