Bildirim
ALİEXPRESS sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İptal olur tabi parayi odememissin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AGA BEN BU İŞTE YENİYİM KARTTAN PARA ÇEKİLDİ 25 LİRA VARDI İNİNAL KULLANMIŞTIM -
AGA PARAYI FELAN ÖDEDİM KARTTTAN ÇEKMİŞLERDİ KART OLARAK İNİNAL KARTI KULLANDIM -
Mailde odenmedi yaziyor istersen google translateden cevirebilirsin
Para ödenmediği için iptal olmuş
iptal olmuş para ödenmediği için -
ininal kullandıysa geri para gelmez. -
iyide aga parayı ben 20 25 gün önce yatırdım nasıl ödenmemiş ödenmemiş olsa ürünü nasıl sipariş edebilirdim -
iyi de ben ödedim nasıl olacak bu iş şimdi -
Siparişlerine bak, yanlişlıkla 2 sipariş vermiş de olabilirsin, birini ödemişsindir belki
yok aga ya her üründen 1 tane aldım hadi diyelim senin dediğin gibi olsa bile ürünün fiyatını ödemeden olmuyorki önce ödüyorsun sonra sana kargo takip vs geliyor -
şuan yeniden baktım ama sepete ekleyip de ipral ettiğim ürünler olabilir mi? -
Siparişi veremediğin durumlarda bazen kredi kartı olmadan verilen siparişlere geçiyor, o olabilir diye düşundüm
sorun çözüldü önceden sepete ekleyipte iptal ettiğim ürünün bilgilendirmesiymiş ama gerçeksen çok saçma degilmni zaten iptal etmişim neyin mesajı :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X