Bildirim
Aliexpressten 2.4₺lik ürüne 14.52₺ gümrük vergisi (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
MÜSTEHAK!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
17 yildir iktidardalar dikkat edin bu kadar asiri vergi pahalılık bu seneki gibi olmadi sebebi nedir biliyormusunuz?ben soyluyeyim;buyuksehirlerin çoğunu chp ye kaptirdi o yuzden sizmisinin chp ye oy veren sizi ekstra vergilerler s..ikelimde görün bakalim dediler ve halka ceza verdiler,boyle bi zihniyete oy verenler yüzünden bu hale geldik zaten..beter olsunlar diyecemde ama arada bizde yaniyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7E2A7C465 -- 23 Ekim 2019; 9:20:20 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gümrükteki elemanlar üzerinde yazan rakama genelde inanmıyorlar veya beğenmiyorlar.
Daha önce direk gümrüğe gittim oradan biliyorum. Adam senden fiyat istiyor ondan sonra %18 koyuyorlar.
Senin durumda adam paketteki fiyatı beğenmemiş. Ama diğer türlü vergi vurmayıp, direk postayı gümrükte bekletiyorlar. Ben İzmit'e gitmiştim, Gebze'den. -
Arkadaşlar artık yurt dışından alışverişti , telefon getirtmeydi bu dönemler bitti kabul edelim lütfen. Bu işleri bırakıp evde dizimizi kırıp ahaber izleyelim lütfen. -
Yav sizde böyle ufak tefek şeyleri esnaftan alın taaa çinden cammı sipariş edilir tee allahım yaa
Sunma ücreti 5.1 liradan 8 liraya mı çıkmış?
Bildiğin çete bunlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kılıf aldım 11,90 ₺ vergi ödedim.Eşime çanta aldım 119₺’ye yine 11,90 ₺ vergi ödedim 😂😂😂
En düşük vergi bu zaten sen AliExpress kullanma diye yapıldı sürekli açmayın bu konuları artık yeter
Üretimi halkın sırtından elde ettikleri için normal karşılıyorum. Bu seneyi mumla arayacağız seneye.
-
İstanbul PIM bildiğin çete. takipsizlere çöküyorlar. Alıcı ve satışı bu sefer münakaşa ediyor. Kafalarına göre vergi yazıyorlar. Vergiyi gören adam paketi geri gönderiyor. Yakında Aliexpres Türkiye'ye ye gönderimi durduracak. Demedi demeyin.
akk için imzalar toplanıp meclise falan gidilmişti milletvekillerimizle konuşulmuştu aynı şeyleri neden bunun için yapmıyoruz -
Kardeşim öyle diyorsun da çinden 5 tanesi 2.4tl burda tanesi 28tl bide kargosu var.
Gümrük memuru yanlış hesaplanmış. Sanırım 2.9 ı 29 diye gördü. İtiraz edebilirsiniz. Başka da yapılacak bırsey yok ne yazikki. Bırsey daha dikkatimi çekti arkadaş bunun nedeni ne olabilir diye sormuş. 100 kişiden 98 ı memleket, siyaset, normal, donumuzu da alacaklar, söyle yapacaklar. Ya arkadaş adam durumu zaten biliyor vergiyi de algıyı da bunu kabul ederek almış. Fiyat çok fazla çıkmış tahmininde Neden böyle olmuş olabilir diye soruyor. İlla muhalifligi göstermeniz gerekirse diğer konular da gösterin. Adam işine yarayacak mesajları belki de bulamayacak karışıklık da.
Bu video da fazla alınan gümrük vergisi geri nasil alınır anlatıyor.
Burda 139 tl ye satilan kulakligi cinden 60tl ye aldimquote:
Orijinalden alıntı: Change1
Yav sizde böyle ufak tefek şeyleri esnaftan alın taaa çinden cammı sipariş edilir tee allahım yaa
oda birsey mi orta sinif bile araba almiyporsun aldigin arabaninin 1.5 katini devlete oduyorsun ve odedigin kdv nin otv sini oduyorsun onu bile icine katmislar fazla kimsede bilmiyor verginin vergisi nedir anlamis degilim. Su almanlara odedigim vergilerin son kurusuna kadar helal olsun ya utanmadan birde burada cikip almanyada cok vergi aliyorlar diyorlar evet aliyorlar ama onlar sana yol su ferahlik olarak geri donuyor bizde veriyorsun verdigin vergiler sana geri vergi olarak donuyor o.O -
Aylardır aliexpresseden birsey almıyordum 280 liralık bir sipariş geçtim 100 liralık ürüne 12 lira vergi çıkardıklarını okumuştum bakalım bize ne çıkaracaklar ülkeyi çocuk kreŞine çevirdiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X