< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equivalence -- 22 Mart 2018; 20:4:3 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equivalence -- 22 Mart 2018; 20:4:3 > |
Umutsuz, pili bitmiş, hayattan zevk almayan, yalnız, çaresiz, hayat standartları dibe vurmuş, yorgun, motivasyonu olmayan, duyarsız, hayata ona boş gelen, depresyonda olan, işlevselliği "0" olan, üzüntülü, kederli, duygusal bakımdan çökük, karamsar biri misiniz ?
Eğer öyle iseniz neden buradaki insanlarında moralini bozuyorsunuz ? Eğere öyle değilseniz neden böyle davranıyorsunuz ? "ÇÖP" ne demek ? İşe yaramaz, pis ya da zararlı olduğu için atılması gereken şeylerin tümü. "Apartmanın çöpleri yığılmış" Burada kolunuzda taşıyabileceğiniz, telefon niteliğinde bir cihazdan bahsediyoruz. Gidip X Y marka saatlere 1400 TL, 1800TL veriyor olabilirsiniz. Ben burada "İnsan" gibi bir soru sorduğumu düşünüyorum. İnsan Memelilerden, iki eli, iki ayağı bulunan, iki ayak üzerinde dik bir biçimde dolaşan, aklı ve düşünme yeteneği olan, dille, sözle anlaşan, en gelişmiş canlı sayılan yaratık. Ama "İnsan" gibi cevap aldım mı ? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equivalence -- 23 Mart 2018; 20:53:47 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equivalence -- 24 Mart 2018; 9:13:45 > |
|