Şimdi Ara

Aliexpressten Araç Dahili Multimedya Cihaz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://tr.aliexpress.com/item/2014-Newest-2-Din-100-Pure-Android-4-2-Universal-Car-Dvd-Player-Pc-Gps-Navigation/32222875535.html?recommendVersion=1&tracelog=back_to_detail_a
    Arkadaşlar linkteki ürünün gümrüğe takılma olasılığı yüksek biliyorum. Aciliyeti olan bir ürün değil. Gümrüğe takıldığında vergisini ödesem ürünü alabilir miyim?
    Elektronik ürünlerde ne kadar vergi uyguluyorlar. Bunda TV tuner ve Radyo vs. de var. Bandrolden ötürü de sorun olur mu? Herşeyi dahil ettiğimde bana kaça patlar. Daha önce bu tip ürünlerde tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• %18 vergi olucak birde trt bandrolu olucak hesabını yaparsın artık
  • 50 dolar civarı olur o zaman sanırım. Peki elektronik alet diye teslim etmeme gibi birşey çıkarmı karşıma?
  • 70 dolar da kargosu varmis + 0 feedback.. gumrukle ilgili bi sorun cikmaz vergi odendikten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

70 dolar da kargosu varmis + 0 feedback.. gumrukle ilgili bi sorun cikmaz vergi odendikten sonra

Yok ben önüme gelen ilk ürünü attım, itibarlı satıcıdan bu yada benzer bir ürün bakacağım. Teşekkürler ilginizden ötürü. Sizlere güveniyorum. Gün içinde belki siparişi de geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurbagaprens -- 13 Nisan 2015; 14:54:31 >
  • Sana eonon ürünlerini tavsiye ederim gördüğüm kadarı senin verdiğin linkteki ürün eonon g2110z ile aynı eononun tek eksi yanı gps card göndermiyor. Ben o kadar mesaj attım biz gps card harita göndermiyoruz dediler.
    ben 2000 model volvo S40 taktım şuan memnunum gümrük + kargo 110 doları buldu neredeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolumay -- 23 Nisan 2015; 14:36:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolumay

Sana eonon ürünlerini tavsiye ederim gördüğüm kadarı senin verdiğin linkteki ürün eonon g2110z ile aynı eononun tek eksi yanı gps card göndermiyor. Ben o kadar mesaj attım biz gps card harita göndermiyoruz dediler.
    ben 2000 model volvo S40 taktım şuan memnunum gümrük + kargo 110 doları buldu neredeyse

Aldığınız ürünün satıcısının linki var mı? Ben işin içinden çıkamadım neredeyse Türkiye fiyatlarına geliyor ürünle birlikte.
    gps card göndermiyor demişsiniz. Üründe GPS yok mu? Navigasyon özelliği çalışmaz öyle birşey olsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kurbagaprens kullanıcısına yanıt
    Benim almış olduğum ürün buhttp://www.eonon.com/Car-DVD-Players/Android-Car-DVD/G2110Z.html
    Evet yaklaşık olarak TR fiyatına geliyor. Üründe de GPS var benim demek isteğim sol üst köşede GPS card slotu var onun için card göndermiyorlar. Hariçten Sygic, İGO falan yükleniyor ben öyle yaptım. Ben ürünü amerikadaniste.com aracılığı ile getirttim gümrük işlerini onlar halletti belki sen kendin yaparım diyorsan daha ucuza gelebilir.
    Bi kaç foto
     Aliexpressten Araç Dahili Multimedya Cihaz...
     Aliexpressten Araç Dahili Multimedya Cihaz... Aliexpressten Araç Dahili Multimedya Cihaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolumay -- 24 Nisan 2015; 14:37:56 >

• Artık bir sd kart önemli değil de. Ürün kalitesi nasıl, dokunmatiği olsun, hızı olsun? Bir de GPSin uyduya bağlanma hızı nedir? Navitech'in bir navigasyonunu aldım adresi yazıyorum 3-4 dk sürüyor uyduya bağlanması. Zaten o sürede ben gideceğim yere varıyorum. Bir de çok stabil değil sokakları gecikmeli gösteriyor.

Ben bu arada bu ürünü buldum. 100 TL bonus 150 TL hediye çeki ile çok cazip hale geliyor. Sanırım sizin ürününüzden farklı olarak çıkış gücü 45W sizinki 50W olması gerekiyor. Bir de en çok merak ettiğim şey radyo tunneri nasıl. Çekişi kaliteli mi? A9 Cortex işlemci 1 Gb ram'i var. Olmazsa sipariş geçeceğim dışardan adaptörle deneyeceğim. Memnun kalırsam kullanırım kalmazsam da iade ederim aynı gün.

• Aldık bakalım inşallah memnun kalırım. Bir de çerçeve aldım. Bilmeden ama universal dediği için uyar heralde. Aracım yeni kasa doblo 2012

Çerveve bu. Sizce sorun olur mu?

• Hayırlı olsun. Güle güle kullan çerçeve konusunda bişey diyemiycem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.