Şimdi Ara

Alınık 2004 model ve üstü araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2004 model ve üstü araç arıyorum ankara ve çevre illerden yada orta ve dogu karadenizden (erzurum dahil)
    Aradığım modeller megane2 sedan (tercihen dinamik) corsa enjoy (son kasa), jetta prime yada midline (lpg uyumlu), toyota corolla sol sedan, h kasa astra hb, golf 4 yada 5 (lpg uyumlu). Skoda oktavia sedan
    Fiyat olarak max 30bin düşünüyorum. İyi tekliflere de bakabilirim. Km fazla olmasın değişensiz en fazla 2 3 önemsiz parçada boya olabilir (arka parçalarda mesela)
    Taş izinden kaput boyalı falan yok
    Bana göre çiziği bile boyatmaya gerek yok...
    Fiyatı ABARTILMAMIŞ bi araç arıyorum bu özelliklerde
    ... Saygılar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eatasoy34 -- 16 Mart 2014; 18:46:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Megane 2 Sedan dci Privilege var.

Aracım 2007 model. Km orjinal 70 binde. Bakımı yeni yapıldı. Muayenesi 4 günlük. Değişen yok. Arka tampon, sağ arka kapı ve bagaj kapağında çizik boyası var.

33.000 TL istediğim fiyat...
  • 180 bin km de 2004 passatım var orjinal tanımına tamamen uyan bir araç 1,5 parça boya var zaten bakınca kaza darbe olmadığı belli bakımları yapıldı sadece şu an 100 liralık bir masrafı var onuda yaptırırım lpg takılı motor yürür şanzuman dört dörtlük ,lgini çekerse pm atabilirsin.28,500 istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

180 bin km de 2004 passatım var orjinal tanımına tamamen uyan bir araç 1,5 parça boya var zaten bakınca kaza darbe olmadığı belli bakımları yapıldı sadece şu an 100 liralık bir masrafı var onuda yaptırırım lpg takılı motor yürür şanzuman dört dörtlük ,lgini çekerse pm atabilirsin.28,500 istiyorum

180bin çok gelir bize passata 180bin hiçbişey ama en fazla 125bin km falan düşünüyoruz

• insanlar zaten 100 bin liralık araçları kapıda yatırmak için alıyorlar.
    arkadaşım şaka bir yana o 180 bindeki passatı 100 bine çekmek sanaide çok ucuza halledilen bir şey
    birde sıfırından pahalı olan araçların az km de kilerini bulmak biraz şans işi.
  • Dogru diyon da bizde de var 200bin km de polo. Onun için arıyoz bizde düşük km

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.