Şimdi Ara

Alınık karambit bütçe max 500 TL ( Alındı )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karambit almak istiyorum.Herhangi bir skini olabilir hoşuma gideni değerlendiricem. Bütçe 500 TL istediğiniz bankaya havale yapabilirim.

Edit : @PhTx3 nikli arkadaştan karambit vanilla alındı. Kendisine sorgusuz sualsiz önce itemi gönderdiği için ayrıca teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAhin -- 10 Mayıs 2015; 0:44:28 >

• Hocam o paraya size gerçek rambo bıçağı verip,üstüne de istediğiniz birini pıçaklayabilirim.Düşünürseniz pm atın.

Ne kadar pahalı bu oyunda bıçaklar ya.
  • Eski online oyunlarda yüklü miktarda para verirdik ve bu bizim oyun karakterimizi güçlendirirdi.Ama günümüzdeki oyunlarda satılan her şey sadece gösteriş için ve yine de millet gidiyor alıyor ya daha ne diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogcada -- 8 Mayıs 2015; 22:43:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

Eski online oyunlarda yüklü miktarda para verirdik ve bu bizim oyun karakterimizi güçlendirirdi.Ama günümüzdeki oyunlarda satılan her şey sadece gösteriş için ve yine de millet gidiyor alıyor ya daha ne diyeyim

Kardeşim bende sizi anlamıyorum,para onun, istediği gibi harcar, isterse çöpe atar. Sanane?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eski online oyunlarda yüklü miktarda para verirdik ve bu bizim oyun karakterimizi güçlendirirdi.Ama günümüzdeki oyunlarda satılan her şey sadece gösteriş için ve yine de millet gidiyor alıyor ya daha ne diyeyim

:)) Güldüm valla...Ne çok seviyoruz millet olarak başkalarının parasıyla uğraşmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Hocam o paraya size gerçek rambo bıçağı verip,üstüne de istediğiniz birini pıçaklayabilirim.Düşünürseniz pm atın.

Fakirliğin luzumu yok
    Pahalı falan değil eğitimli adamın işin de çalışan herif eglenceye istedigi kadar para ayırabılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 6k hesap 2.200tl
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Hocam o paraya size gerçek rambo bıçağı verip,üstüne de istediğiniz birini pıçaklayabilirim.Düşünürseniz pm atın.

Fakirliğin luzumu yok
    Pahalı falan değil eğitimli adamın işin de çalışan herif eglenceye istedigi kadar para ayırabılıyor

Salaklığın lüzumu da yok.

Adamın vereceği paraya karışan yok.Oyunun fiyatlarına değindim sadece.

Ne kadar meraklısınız laf sokmaya çalışıp kendinizi rezil etmeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çoğunuz çocuk yaştasınız anlamazsınız daha bu yaptığınız gereksiz harcamaları.Eğer yaşınız büyükse ki durum daha da vahim. @0ops
  • quote:

Çoğunuz çocuk yaştasınız anlamazsınız daha bu yaptığınız gereksiz harcamaları.Eğer yaşınız büyükse ki durum daha da vahim. @0ops

Yaşımız küçükmüş beyler dağılın.
  • ŞAhin kullanıcısına yanıt
    Çoğunuz dedim.Profilinde yazan doğru değil galiba ?Daha fazla uzamasın ne almak istiyorsan al daha fazla birşey yazma lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogcada -- 9 Mayıs 2015; 2:16:05 >
  • https://www.reddit.com/r/GlobalOffensiveTrade/ Buradan bak daha çok çeşit olur. Key karşılığında yapılıyor bu arada satışlar. Yine keyleri de Reddit'te key satan birinden alırsan market fiyatından daha ucuza almış olursun. Tanesi yaklaşık 2 tl falan daha ucuza geliyor 2$ civarı satan biri bulursan.
  • Vanilla karambit var. Şahsi fikrim, aşırı pahallı olmayan desenler içinde en güzel görünenin vanilla oldugu. İlgilenirseniz PM atarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 10 Mayıs 2015; 0:51:12 >
  • quote:

Çoğunuz çocuk yaştasınız anlamazsınız daha bu yaptığınız gereksiz harcamaları.Eğer yaşınız büyükse ki durum daha da vahim. @0ops

Sanırsın 92'liler çok tecrübeli ve yaşlı. Arkadaşın parası vardır, kişisel zevki için harcama yapıyordur sana ne?
    Ben de 1000tl'ye yakın item aldım, çokta mutluyum. Merak etme daha param da çok. Zaten oyunun ticareti çok canlı olduğu için gerektiğinde kısa sürede tekrar paranın yaklaşık %90'nına geri satabiliyorsun.
    Anlamıyorum bu insanların herşeye yorum yapma ve tavsiye verme sevdasını.

Konuya dönersek, Şahin hocam ben Vanilla karambit'i çok seviyorum. 70-75 key civarına bulunabiliyor hem de.
  • @PhTx3 PM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.