Şimdi Ara

Allah Aşkına Kullanımı Kolay Bir Sniffer Programı Önerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben modemimden kimlerin nereye bağlandığını (hem kablolu hem wi-fidan) görmek istiyorum ama programlar çok karışık.
    Cain&Abel-WireShark vs bi kaç program denedim ama bilgi isteyen programlar bunlar.
    Basitçe sadece girilen siteleri ve ip leri ( bilgisayarın ismini gösterse çok makbule geçer) gösteren bir program yok mu arkadaşlar ?
    Ya da hiç yoksa bu tür bi (zor olan programlardan bahsediyorum) Türkçe olanı yok mudur ya ? Takıntı haline getirdim öğrenmek istiyorum görmek istiyorum :)

• kackisi kullanıyor modemi?Yani habersiz kullanımmı var yoksa ağdaki kişilerimi takip etmek istiyorsunuz?
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    hocam ağdaki kişileri ve wifidan bağlananı görsem yeter.2 kişi kullanıyoruz ağı ama wifiden bi çok telefonla bağlanıyoruz
  • modem arayuzune girsen orda bilgisayar isimlerini bilgisayar mac adreslerini ve local iplerini görebilirsin ama sen izlemek mi istiyorsun anlayamadım pek...
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    evet hocam nerelere giriyorlar onu öğrenmek istiyorum.yani kullananların yaşı küçük aileler tedbir amaçlı istiyolar bunu biraz da
  • ozaman radmin gibi uygulamalar var fakat o kişilerin bilgisayarınada kurman gerekiyor.Remote adminastor olarak aratabilirsin googlede
  • Backtrack veya kali linux indirip mitm saldırısı yapman gerekiyor internetteki bilgileri takip ederek yapabilirsin fazla zor değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.