Şimdi Ara

ALLAH ASKINA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarımdan güvenli mopddan açılıyordu ancak simdi oradada donuyo bazen hoparlörden dıııııııııııııııııııııııt sesleri geliyo bazende gelmeden donuyordu.Fan falan temiz harddisk de sorun yok içinde sorun yok galiba ama yardımınızı istiyorum bunları sadece bi 1 amd güncelleştirdim ekran kartını ve oldu artık geride dönemiyorum lütfen yardım

• Mübarek temiz bir format çeksene. Güvenli Mod'da bilgisayar mı kullanılırmış :) Sistemini bir güzel temizlemiş olursun, harddisklerin 2 veya daha fazlasına bölük ise formattan sonra güzelce bir onlarıda tarattıktan sonra içlerine girmeni tavsiye ederim. Kolay gelsin.
  • uNequAL kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dedıklerıne katılıyorum. Eğer hala düzelmiyorsa donanımsal bır sorun olabılır.
  • Kasayı rami ekran kartını bağlantıları sök. Anakartı fırçayla süpür işlemciyi süpür elektirik süpürgesiyle çek. Jakları ve parçaları tekrar tak gevşek vida felan varsa sık. Büyük ihtimalle düzelir. 2 ram varsa birini çıkart. Teker teker takarak açmayı dene. Ramde arıza varsa bu şekilde tespit edebilirsin.
  • Öncelikle bir kasa temizliği yap KESİNLİKLE ELEKTRİK SÜPÜRGESİ LEN DEĞİL varsa saç kurutma makinasının soğuk ayarı ile yoksa sadece yumuşak uçlu boya fırçası ile süpür.
    Ardından bir format at muhtemelen sorunun yazılımsal ama bir şeyi yapmışken tam ap :D

Neden elektrik süpürgesi kullanılmaz!!
    Şu yüzden elektrik süpürgesi fanları maksimum devirin ustune çıkartabilr daha kötüsü manyetik salınımlarını zorlayarak bozabilir.
    örnek olarak dokunduktan sonra çalışa fanlar verilebilir onların denğesi bozulduğundan kendiliğinden akım başlayamaz(manyetizma konusu :D)
    Bu yüzden Çekme değil üfleme işlemi yapılmalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.