180 BOY 55 KİLOYUM ERKEĞİM KİLO ALAMIYORUM ŞUAN ÇALIŞTIĞIM İÇİN BODY YE GİDECEK ZAMANIM YOK NASIK KİLO ALINIR BIKTIM ARTIK ÇUBUK GİBİ OLMAKTAN KIZ ARKADAŞIMLA YATARKEN OMUZLARIMA DOKUNUYOR KEMİKLERİN GÖZÜKÜYOR DİYOR ERKEK VÜCUDU NASIL YAPARIM < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ALLAH İÇİN KİLO NASIL ALINIR

-
-
Bebe bisküvisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle yaş kaç. Hiç kan tahlili yaptırdın mı, kan ve hormon değerlerine baktırdın mı. Endokrinolojiden bir test yaptır şayet yaptırmadıysan.
Eğer herhangi bir sorun çıkmazsa testlerde (çıkması lazım, çünkü boy kilo ciddi uyumsuz). Yapabileceğin düzenli spor, karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenme ve kütle kazanma üzerine sağlam bir program.
Zamanım yok diyorsun ama bunun için yaratman lazım, kendin için zaman ayırman lazım. Sabah 7,30 da çıkıp akşam 8 e doğru eve geliyorum, yatana kadar 4 saatlik zamanım kalıyor ve bazen eve işte getiriyorum buna rağmen haftada ortalama 4 gün salona gidiyorum. Son iki haftadır 6 güne çıkardım, pazar kapalı olmasa +1 gün daha olacak. Bir şekilde zaman sorunun çözmen lazım.
-
yaş 25
Hocam akşam 8 de gelip spora nasıl gidiyorsun ben 7 de eve geliyorum akşam spora gitsem ertesi gün kalkamam nasıl zaman yaratıyorsun
Test yaptırmadım hiç
Önce test yaptır, kan değerlerine ve hormonlara bir baktır. Kan değerlerine göre planlamanı yaparsın.
Kolay olmuyor tabi, yoruluyorum ama sonrasında mutlu oluyorum (dopamin etkisi
).. Salon erken kapanmasa yine sıkıntı yok, salon 10 da kapanıyor, mecbur eve gelip 45 dkk ile 1saat 15 dakika arası durumuma göre dambıl setlerimle devam da ediyorum. Bu da haftada 3-5 civarı oluyor.
Yaşınız genç, sporla sağlam bir altyapı oluşturup ömür boyu düzenli yapıp düzgün bir fizik mi, yoksa orantısız bir vücutla yola devam mı.. Kararınızı spordan yana seçince zamanı illaki yaratırsınız.
-
Akşam yenilen abur cuburlar kilo aldırır. Ama sağlıksız bir yöntemdir. Yemekleri sindirerek yavaş ye. Bir diyetisyen profesyonel destek alabilirsin.
-
Hocam spora başlayacağım ağırlık kaldırma vs yapmayı düşünüyorum ordaki hocayla konuşacağım nasıl kilo alınır vs olmadı son ihtimal her akşam uyumadan önce yağlı tam ekmek kokoreç yemeyi düşünüyorun en garanti kilo alma taktiği
Dostum doğal yoldan kilo almanın da vermeninde yolu boğazdan geçiyor. Günlük kalori hesabını yap. hergün 1000 kalori fazlalık koy. haftalık olarak aldığın kiloyu izle. Başaramadın mı ? Diyetisyene git doğru hesabı yapsın yine kilo al. Diyetisyenler sadece kilo verdirmek için değiller.
Kilo almaktan kastın kas kütleside kazanmaksa bu sefer ihtiyacın olan kalori dahada fazla. Yani spor yaparak kilo almak için dahada fazla çaba harcaman gerekebilir :)
-
kız arkadasınla yedıgın halttan bize ne önce adam ol bir marifet gibi kız arkadasınla olan mahremini burada anlatma erkek vücudu yapmak önemli değil adam gibi erkek adam olmak önemli sen önce konusmalarına dikakt et
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X