Şimdi Ara

Allah kahretsin yaa! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
4.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: set

Lütfen bu konuyuda siyasete çevirmeyelim,yahu ne alaka şimdi bu?...

Konuyu nerden nereye getiriyosunuz...

Kim ne kadar çocuk yaparsa yapsın yahu size ne,bize ne?...
    Adam tek çocuk yapar,salar sokağa,dikkat etmez,düşüncesizdir,ot gibi yetiştirir çocuğunu... Adamın bir sürü çocuğu vardır, hepsinide güzelce eğitir, dikkat eder, güzel yetiştirir. Konu ile ne alakası var bunun şimdi?... Çocuk sayısı ne alakadır anlamadım?

Size ne, bize ne, konumuza ne?

Biz konuya devam edelim...

Simdi size cocuk sayisini soyle izah ediyim
    Eger bir annenin 3 cocugu varsa cocuklarin her biri ile birebir bir sekilde ne kadar vakit gecirebili 1 cocugu varsa ne kadar vakit gecirebilir?
    Burada vakit gecirmekten kastim cocukla kaliteli vakit gecirmeyi kastediyorum
    Bir ornek daha
    Diyelim bir ailenin aylik 2000tl geliri var siz simdi bu ailenin 3 cocugu oldugunu dusunun cocuk basina dusen kisisel harcamayi ailenin sabit giderini cikardiktan sonra bulun simdi bu cocugun sosyal aktivitelere katilmasina daha kaliteli bir yasam surmesine imkan varmi bence yok annede neyapsin eve de hapis edemiyor saliyor sokaga
    Simdi gelin bu ailenin 1 cocugu oldugunu dusunelim bu cocuga dusen kisisel harcamayi hesap edelim bu cocuk sinemasina gider kitabini alir herhangi bir sosyal ortama katilabilir hatta ozel okulda bile okuyabilir
    Ben tek bisey bilirim sayin bosbakanimizin 3 cocuk politikasi tamamen halkin yasam standardini dusurmeye yoneliktir ve kalitesiz donanimsiz bir genc nesile tesviktir

Set arkadasim umarim bu mesajimi silmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

quote:

Orijinalden alıntı: set

Lütfen bu konuyuda siyasete çevirmeyelim,yahu ne alaka şimdi bu?...

Konuyu nerden nereye getiriyosunuz...

Kim ne kadar çocuk yaparsa yapsın yahu size ne,bize ne?...
    Adam tek çocuk yapar,salar sokağa,dikkat etmez,düşüncesizdir,ot gibi yetiştirir çocuğunu... Adamın bir sürü çocuğu vardır, hepsinide güzelce eğitir, dikkat eder, güzel yetiştirir. Konu ile ne alakası var bunun şimdi?... Çocuk sayısı ne alakadır anlamadım?

Size ne, bize ne, konumuza ne?

Biz konuya devam edelim...

Simdi size cocuk sayisini soyle izah ediyim
    Eger bir annenin 3 cocugu varsa cocuklarin her biri ile birebir bir sekilde ne kadar vakit gecirebili 1 cocugu varsa ne kadar vakit gecirebilir?
    Burada vakit gecirmekten kastim cocukla kaliteli vakit gecirmeyi kastediyorum
    Bir ornek daha
    Diyelim bir ailenin aylik 2000tl geliri var siz simdi bu ailenin 3 cocugu oldugunu dusunun cocuk basina dusen kisisel harcamayi ailenin sabit giderini cikardiktan sonra bulun simdi bu cocugun sosyal aktivitelere katilmasina daha kaliteli bir yasam surmesine imkan varmi bence yok annede neyapsin eve de hapis edemiyor saliyor sokaga
    Simdi gelin bu ailenin 1 cocugu oldugunu dusunelim bu cocuga dusen kisisel harcamayi hesap edelim bu cocuk sinemasina gider kitabini alir herhangi bir sosyal ortama katilabilir hatta ozel okulda bile okuyabilir
    Ben tek bisey bilirim sayin bosbakanimizin 3 cocuk politikasi tamamen halkin yasam standardini dusurmeye yoneliktir ve kalitesiz donanimsiz bir genc nesile tesviktir

Set arkadasim umarim bu mesajimi silmezsin

E iyide güzel arkadaşım konumuz bumudur?...

Bana ne yahu, kaç çocuk yaparsa yapsın...

Hayır yapmasın, yoksa kamyon çarpar ne alaka?...

Hayır yani, bu tartışma çok kısır, uzatmanın anlamı yok...

Konudan uzaklaşmayalım diyorum ben...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.