Şimdi Ara

Allah kahretsin yaa! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
4.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamını izleyemedim,yorum bile yapamıyorum.
  • Savcı olsaydım o şoförü hapislerden çıkartmazdım sanırım. Şoför her durumda suçlu.

Hem mahallede araç kullanacan,
    Hem çocukların içinde dolanacan bakkal bakkal...yok hocam bu ve bu gibi şoförler aforoz edilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2300 -- 24 Eylül 2011; 14:29:02 >
  • Ailelerdede suc var kucucuk cocugu sokaga saliyolar ben sahsen cocugumu mahalle aralarina Yaninda buyuk biri olmaksizin salmam. Allah rahmet eylesin cok uzucu bi durum.
  • ALLAH rahmet eylesin ailesine sabır versin

yalnız ricam baslıgı değiştirmeniz yönünde
  • Bu tür kamyonların kamyonetlerın daha farklı olması gerekir yada ne bilim arka veya yan görüş açıları 0 birde buna bizim cahil akılsız hızlı söförlermiz eklenince son kaçınılmaz oluyor. Böle bişey olamaz ya ben bu tür kamyon yada kamyonetler çok karşıyım geri geri gelirken falan zaten allaha emanetler.
  • Allah rahmet eylesin,berbat bir durum.

Şoförün tek suçu sinyal vermemesi.Verseydi de 5 yaşındaki bir çocuk için bir şey ifade etmezdi.

Şehir içinde hız kurallarına lütfen uyalım.Kimse böyle bir şeye neden olmak istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Çocuk kör heralde arabanın altına girmeye can attı resmen

kör olan sensin hocam, senin evladın olsa böyle konuşur muydun? ben senin yerine konuşurdum, kör herifin kör evladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2300

quote:

kör olan sensin hocam, senin evladın olsa böyle konuşur muydun? ben senin yerine konuşurdum, kör herifin kör evladı

Çocuk koşturup arabaya çarpıyor. Sürücünün hiçbir suçu yok.
  • yemin ediyorum bir kere ezildiğini gördükten sonra o ezilmenin tekrarını izleyemedim. ama ağlamaklı oldum...

aslında çocuğun da suçu yok, çocuk ve daracık kaldırımı olan yerlerde ve o kaldırımın da dolu olduğu yerlerde oynuyor. adamın da kastı yok, çünkü adam dönüşünü çocukları fark edip gerçekten genişten almış, çocuk kamyonun altına koşmuş.

geri dönüşü yok ne yazık ki.
  • Allah rahmet eylesin. bence şöförün pek suçu yok bir ihtimal çocuk kamyona çarptığı zaman farkedebilirdi ama edememiş. çocuk yola bakmadan çıkmış ama çocuk işte belki yola bakmadan çıkmamanın önemini yeterince anlatn olmamıştır.
  • quote:

quote:

quote:

Mahalle aralarında cirit atan bu koca kamyon ve kamyonetler, heleki manevra yaparken daha dikkali olmuş olsalar bu çocuk şuanda yaşıyor olurdu ve adı üstünde çocuk bir heyacanla atlamış koşacam diye ve tam o anda insan eti yemiş yamyam (aynasından da mı oradaki kalabalığı görmez) az daikkatli davransa sonuç böyle olmazdı. uamrım bir gün başınıza gelmez.

• Arkadaşlar kusura bakmayın da burası otomobil bölümü olmasına rağmen kimse sürücüyü anlamamış. Sanırım suçu sürücüye atanlar araç kullanmıyorlar? B-C sınıfı araçların bile kör noktaları mevcut. Gidin yıllardır taşımacılık yapanlara bir sorun bakalım, size ne diyecekler? Zahmet etmeyin, ben söyleyeyim. Bu tür bir aracın yanına yanaşmayın, sürücü sizi görmez, araçla gidiyorsanız sizi görmesi için selektör yapın yahut kornaya basın, yanından hızlıca geçin vs vs..

Allah ailesine sabır versin, ufacık yavru.. Siz siz olun aracınızı dikkatli kullanın. Suç sizde olsun olmasın, bir canın tükenişine ortak olmak, gerçekten çok ağır bir yük olmalı.
  • Herkesin başına gelebileceği için kamyonet kullanıcısına birşey söylemek istemiyorum ama çocuk kapıya vuruyor koşarken hiç mi ses gelmedi be kardeşim.
    Moralim bozuldu vallaha anasına babasına allah sabır versin başka söylenecek söz yok.
  • Allah kimseye boyle aci yasatmasin...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mahalle aralarında cirit atan bu koca kamyon ve kamyonetler, heleki manevra yaparken daha dikkali olmuş olsalar bu çocuk şuanda yaşıyor olurdu ve adı üstünde çocuk bir heyacanla atlamış koşacam diye ve tam o anda insan eti yemiş yamyam (aynasından da mı oradaki kalabalığı görmez) az daikkatli davransa sonuç böyle olmazdı. uamrım bir gün başınıza gelmez.

yapmayın hocam, sanki sürücünün kastı varmış gibi konuşuyorsunuz. çocuğun boyutları ile kamyonun boyutlarını bizim arabalara göre uyarlarsak şu şekilde olur: dönerken tekerimize ufak boy bir köpek çarpıyor ve düşüp arka tekerleğe giriyor. eminim ki siz de dönüş sırasında tekerleğiniz boyunda olan ve hızla üstünüze gelen bir şeyden kaçamazdınız.

zaten baştan bir hata var, bu araçların böyle yerlere girmemeleri lazım, saat 10 dan sonra bu tarz dağıtımlar yapılmalı. şehire kamyon girmemeli. her yıl yunanistana gidiyorum, hiç bir zaman insanların dolandığı saatlerde şehire kamyon girdiğini görmedim. illa bir şeyler taşınacak ile pick-uplar ile taşınıyor. şehir içinde böyle araçlarla gezmek ceza sebebi.

• Eğer ağır vasıta kullanıyorsan aracın her noktasına dikkat edeceksin!

Mahalle arasında isen çok daha fazla dikkat edeceksin!

Mahallede çocuklar varsa çok çok daha fazla dikkat edeceksin!

Benim sokağımın başında ekmek fırını var, fırının kamyonetleride aynı bunun gibi. Dikkatsizce araç kullanıyorlar. Adam sağına soluna bakmıyor hiç! Bu yetmezmiş gibi çok hızlı kullanıyorlar!!! Sanki sokak sadece onların!!! Birgün onlardan biri ile karakolluk olacağım ama ne zaman bilinmez!

İçimden öyle şeyler geçiyorki!!! O kamyonetin sürücüsünü döve döve öldürmek isterim!

Benim gözümde o herif resmen katil!!!

Tekrar yazıyorum büyük araç kullanıyor ve çevrede çocuklar oyun oynuyorlarsa çok ama çok çok dikkat edeceksin!!! Yada kullanma o aracı!!!

Ekmek parası kazanacağım deme, bu katil olmana bahane değil!!!

Bu resmen cinayettir. O şöför katildir!!!!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Bu tür kamyonların kamyonetlerın daha farklı olması gerekir .

Siz yazınca farkettim, araç farklı dizayn edilse sanki sadece bacak kırılması ile kurtulur gibi görünüyor. Şehiriçi dağıtım araçlarının yanlarda yere kadar eteği olsa nasıl olur?

Şu dondurma araçlarına bir bakınız.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ice_cream_van

nokta. o teker kapalı olsa sakatlandığı ile kalabilirdi gerçekten.

• Resmen sok geçiriyorum. Allah boyle acıyı düşmanına yaşatmasın. Ne zor, ne acı :.(((
    Hele bir de gazete sermişler onu görünce kanım dondu :(((
  • Sorarım size; araçlarınızla yolda giderken tam göbeğe geldiğinizde veya mahalleden çıkarken aman arabama çarpmasınlar korkusuyla kornaya basmak aklınıza gelirde, böyle hassas bir yerde ( görüyorsunuz arkadaşlar mahalle yau ) korna çalmak zor olmamalı.

Çocukluk arkadaşım As kamyonetin arkasına takılmıştı zincire, bende takıldım ama kısa süre sonra bıraktım. bakkala iniyorduk. o bırakmadı. kamyon bir çukura girdi damparin, arkadaşımın kafası damper kağaının arasına sıkıştı oracıkta öldü, annesi kafayı yedi bitti. hiç unutmam bunu. burada elbette kamyoncunun suçu yok, görmüyor etmiyor arkadan takılmışız.

Ama bu durum başka, daha dikkatli olmalı...çocuk bu heyecan var oynamak var zıplamak var. basacan kornaya korksun kaçsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

quote:

quote:

quote:

yapmayın hocam, sanki sürücünün kastı varmış gibi konuşuyorsunuz. çocuğun boyutları ile kamyonun boyutlarını bizim arabalara göre uyarlarsak şu şekilde olur: dönerken tekerimize ufak boy bir köpek çarpıyor ve düşüp arka tekerleğe giriyor. eminim ki siz de dönüş sırasında tekerleğiniz boyunda olan ve hızla üstünüze gelen bir şeyden kaçamazdınız.

zaten baştan bir hata var, bu araçların böyle yerlere girmemeleri lazım, saat 10 dan sonra bu tarz dağıtımlar yapılmalı. şehire kamyon girmemeli. her yıl yunanistana gidiyorum, hiç bir zaman insanların dolandığı saatlerde şehire kamyon girdiğini görmedim. illa bir şeyler taşınacak ile pick-uplar ile taşınıyor. şehir içinde böyle araçlarla gezmek ceza sebebi.

kornaya basacaksın hocam, bir üstte yazdım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.