fren yapmaya zahmet etmedi dreksiyondaki organizma
quote:
Orijinalden alıntı: nazır
Allah göstermesin,çok acı bir ölüm olmuş çocuk araca hafiften çarptığında hiç bir ses duymuyor mu vatandaş? aman dikkat edelim mahalle aralarında,keşke görmez olaydım
quote:
Yok böyle bir kaza. Hiç mi çevreden dur diye bağırmadılar acaba :s
Allah (cc) kimseye evlat acısı vermesin.
quote:
Orijinalden alıntı: S R T
Allah göstermesin,çok acı bir ölüm olmuş çocuk araca hafiften çarptığında hiç bir ses duymuyor mu vatandaş? aman dikkat edelim mahalle aralarında,keşke görmez olaydım
Alıntıları Göster
kahroldum
quote:
Kamyon şoförü görmemiş bile, bir ihmali olduğunu sanmıyorum, sinyal vermemesi dışında. Gerçekten çok talihsiz bir durum. Allah kimsenin başına vermesin, çok üzücü
quote:
Orijinalden alıntı: sps1991
kahroldum
Alıntıları Göster
Böyle konuların açılmaması gerekiyor bence. Formu takip eden her yaş grubundan takipçi var. Belki Hürriyeti okumuyor ama burada görüyor malesef
quote:
Orijinalden alıntı: RoyWalsh
Böyle konuların açılmaması gerekiyor bence. Formu takip eden her yaş grubundan takipçi var. Belki Hürriyeti okumuyor ama burada görüyor malesef
Alıntıları Göster
Aracın kendi gürültüsünden çocuğun çarpma sesini duymamıştır. Sürücüye göre ters noktada kaldığı için de görememiş anlaşılan.
Allah rahmet eylesin...
öfff çok feci, allah sabır versin
quote:
Orijinalden alıntı: oldsalt
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Keşke seyretmese idim,çok kötü oldum. Bişey yazamıyorum,tükendim....
quote:
Orijinalden alıntı: okanner48
Valla foruma takılıp çatır çatır bilgisi olmadığı halde cevap yazan yaşı küçük kardeşlerimiz elinin altındaki klavye ile girmedikleri yer olduğunu sanmıyorum ki bu tip olayları görmeleri bir nebze onları daha dikkatli olmaya sevk edebilir. Görüntü daha yakın olsa (çocuğun ölüm anı ve sonrası gibi) razı olmazdım.
quote:
Orijinalden alıntı: hunter06
öfff çok feci, allah sabır versin
Allah rahmet eylesin.
Çocuk önüne bakmadan koştuğunu gördüm sitede ama yine de üzücü bir durum. Allah hiç bir aileye evlat acısı vermesin.
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Allah rahmet eylesin.
Çocuk önüne bakmadan koştuğunu gördüm sitede ama yine de üzücü bir durum. Allah hiç bir aileye evlat acısı vermesin.
Alıntıları Göster
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın..
ama diğer taraftan bu malzeme dağıtan kamyonların sürücüleri genelde deli gibi kullanıyorlar o kamyonları! sanki altlarında 2 kapılı spor araba gibi sokak aralarında bile deli gibi sürüyorlar.Allah akıl fikir versin..
quote:
Orijinalden alıntı: Prokizya
quote:
Valla foruma takılıp çatır çatır bilgisi olmadığı halde cevap yazan yaşı küçük kardeşlerimiz elinin altındaki klavye ile girmedikleri yer olduğunu sanmıyorum ki bu tip olayları görmeleri bir nebze onları daha dikkatli olmaya sevk edebilir. Görüntü daha yakın olsa (çocuğun ölüm anı ve sonrası gibi) razı olmazdım.
Alıntıları Göster
içim cızz etti..... allah korusun ....
quote:
Orijinalden alıntı: ncrdbl
Alıntıları Göster
İçim acıdı Allah kimseye vermesin
quote:
Orijinalden alıntı: set
Keşke seyretmese idim,çok kötü oldum. Bişey yazamıyorum,tükendim....
Alıntıları Göster
eeee noldu şini çocuk öldümü ?
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın..
ama diğer taraftan bu malzeme dağıtan kamyonların sürücüleri genelde deli gibi kullanıyorlar o kamyonları! sanki altlarında 2 kapılı spor araba gibi sokak aralarında bile deli gibi sürüyorlar.Allah akıl fikir versin..
Alıntıları Göster
izlemesem daha iyidi... ama küçük çocukların sokağa gönderilmemesi gerektiği anlaşılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: ncrdbl
Alıntıları Göster
Çocuğun yere düştüğünü görünce neden bağırmıyor kimse? Çocuğun ezildiğini bile fark etmiyorlar galiba.
Allah rahmet eylesin.Çok büyük acı.Çocuğun arka lastiğe dönüp bakması beni de öldürdü.
quote:
Orijinalden alıntı: Prokizya
quote:
Alıntıları Göster
Çok kötü cidden.
Sürücü olarak yol kenarında çocuk görürsem gazdan ayagımı çeker, frenin üzerinde beklerim. küçük bir korna çalarım. Her yanımı kontrol ederim. Zira çocuk bu tek derdi eglenmek. mahalle arası futbol oynarken kaçan topun peşinden kontrol gider. Bir tabirim vardır: "Futbol topu gördün mü frene bas. Arkasından bir çocuk koşarak yola atlacak."yolda durur çocugun beni geçmesini değil de; ben onu geçmesini beklerim. Ben geçersem arkamdan biri gelirse onu fark etmez çarpabilir diye düşünürüm.
quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü
Çok kötü cidden.
Sürücü olarak yol kenarında çocuk görürsem gazdan ayagımı çeker, frenin üzerinde beklerim. küçük bir korna çalarım. Her yanımı kontrol ederim. Zira çocuk bu tek derdi eglenmek. mahalle arası futbol oynarken kaçan topun peşinden kontrol gider. Bir tabirim vardır: "Futbol topu gördün mü frene bas. Arkasından bir çocuk koşarak yola atlacak."yolda durur çocugun beni geçmesini değil de; ben onu geçmesini beklerim. Ben geçersem arkamdan biri gelirse onu fark etmez çarpabilir diye düşünürüm.
Alıntıları Göster
Sürücü böyle birşey olmasını hiç ister mi ? Kim bilir ne kadar üzülmüş kahrolmuştur. Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin.