arkadaslar amerikadan iphone 3gs 8GB GO aldırmayı düsünüyorum..fiyatı 547 dolarmıs... ama cok teredtüdlerim var..garantisi olmucak sim kiliti kırılması gerekecek vsvs.. acıkcası bunlar beni endiselendiriyor..su 1-2 gün icinde karar verip mail atmam gerekcek..lütfen allah rızası icin düsünceleriniz yazın...sim kilitini kırdırabilirmiyim versiyon kaco lursa olsun burda turkcell yada avea ile calıstırabilirmiyim..ögrnegin bu 4.02 version filan bahsediyolar onlar ne tam bilmiyorum ama tel elimde patlar mı yani en azındna sim kiliti kırılabilr mi versiyonu kac olursa olsun...bide fiyat uygun mu??? getirtdigime deger mi???siz olsanız ne yapardınız lütfen cvp bekliyorum
sabret aynı paraya iphone 4 al 2 hafta içinde tüksel yada voda dan alırsın
ne simkilit ne kırdırma falan fişmekan ile uğraşmassın
aga 800 tl nerde 1700-1500 nerde ben veremem o kadr para telefona bizimkilerden zaten habersiz alıyorum olmaz yani benim secenklerim ya öle alcam yada almıcam
kontratlı almassın olur biter 600 dolara iphone 4 satan biri vardı tanıdıklarına ama ..
abi valla istanbul hic bilmedigim bi yer...o fiyat zaten kontratsız fiyatı 547 dolar..gümrüktende gelirken isletilecek..de iste bilemiyorum..kırdırma düsündürüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme