Şimdi Ara

ALLAH RIZASI İÇİN LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İPAD ALACAĞIM AMA İPAD DE GOOGLE PLAY STORE VARMI YOKSADA YÜKLENEBİLİRMİ LÜTFEN CEVABLAYIN ALLAH RIZASI İÇİN LÜTFEN

• Önce SS imizi alalım ne olur ne olmaz :)
    hocam buraya konu açın yardım için
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_462/tt.htm

• İpad'e google play store yüklenemez zaten apple firmasının bir apple store uygulaması var zaten. İkiside değişik platformlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

İpad'e google play store yüklenemez zaten apple firmasının bir apple store uygulaması var zaten. İkiside değişik platformlardır.
    sen bence android tablet al ama bu seferde app store yüklenirmi diye tutturma
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

sen bence android tablet al ama bu seferde app store yüklenirmi diye tutturma

Alıntıları Göster
    google play storer da bazı oyunlar var ama appstore de yok ondan oyunları yüklemek istiyorum yani ondan sordum ipade google play store yüklenir mi diye
  • ipade bazı oyunlar var o yüklenebilirmi
    subway surfers
    temple run
    bu oyunlar gibi vb yüklenirmi yüklenirse nasıl lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih1756

ipade bazı oyunlar var o yüklenebilirmi
    subway surfers
    temple run
    bu oyunlar gibi vb yüklenirmi yüklenirse nasıl lütfen yardım edin
    bişey daha diyeceğim oğlum varda ona morpakampüs açtık morpakampüse giremiyor bilgisayar yavaş olduğundan ipad alıcaz ipad de açarmı konu anlatımları ?
  • bu neyin kafası
  • kardeş bi derdin mi var ya nasıl bu cahillik???
  • hesap gercek millet. yardim edin adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

hesap gercek millet. yardim edin adama.
    teknolojiden o kadar uzak ki donanımhabere üye olup konu açması bile mucize.

hocam ipad dediğin apple marka olan ios işletim sistemli tablettir. onda zaten appstore var iosun marketi. appstore'da da aradığın herşeyi bulabilirsin.

diğer tabletler (samsung sony vs) android işletim sistemli tablettir. onlarda da play store var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 21 Şubat 2014; 23:38:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

hesap gercek millet. yardim edin adama.
    cevap veren arkadaşlar bu neyin kafası,adam oğluma tablet alıcam demiş bellik evli ve çocuklu çalışan birisi, bey amca veya abi hayata koşuşturmaktan dolayı teknoloji konusundan uzak kalmış,siz yardım edeceğinize dalga geçiyorsunuz,herkese einstein muamelesi yapmaktan vazgeçin buradaki amaç bilgi ve yardım paylaşım platformu,yaş kemale erince sizide görücem
  • Beyler üslubunuza az dikkat edin usta senin soruna gelirsek Bilgisiyarın açtığı her siteyi ipad de açar bir sıkıntı yaşamazsın. dediğin oyunların hepsi ipad de var için rahat olsun oynarsın. Diğer soruna gelelim. Google play android sisteminin marketi ipad yükleyemezsin. ipad kendi marketi var zaten(apple store)
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

Beyler üslubunuza az dikkat edin usta senin soruna gelirsek Bilgisiyarın açtığı her siteyi ipad de açar bir sıkıntı yaşamazsın. dediğin oyunların hepsi ipad de var için rahat olsun oynarsın. Diğer soruna gelelim. Google play android sisteminin marketi ipad yükleyemezsin. ipad kendi marketi var zaten(apple store)
    ipad in web tarayıcısına google play yazarsan,google play sitesine sorunsuz girebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gael

cevap veren arkadaşlar bu neyin kafası,adam oğluma tablet alıcam demiş bellik evli ve çocuklu çalışan birisi, bey amca veya abi hayata koşuşturmaktan dolayı teknoloji konusundan uzak kalmış,siz yardım edeceğinize dalga geçiyorsunuz,herkese einstein muamelesi yapmaktan vazgeçin buradaki amaç bilgi ve yardım paylaşım platformu,yaş kemale erince sizide görücem

helal olsun cok dogru demissin. Adam bilmedigi icin sormus bilse sormaz zaten, kibirli ne cok insan varmis!
  • Ipad ve Play Store...

Çok cahilsin...
  • buram buram cahillikk kokuyooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: n8birbaslangic

buram buram cahillikk kokuyooo

• quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

Alıntıları Göster
    saçma sapan resimler koymayın belki ben teknolojiyle iyi olmayabilirim siz iyi olabilirsiniz bu site niye kurulduğunu biliyormusunuz insanlarla dalga geçip eğlenmek için değil bu site yardımlaşma insanların birbirine yardım etmesi için kuruldu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.