Şimdi Ara

Allah Rizasi İçin Yardim Edin.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İLK ÖNCELİKLE MERHANA ÜŞÜNMEDEN OKUYUNUZ LÜTFEN BUNU YAPAN Bİ AVUKAT İSMİDE MUSTAFA MURAT KAPLAN ANKARA DA OTURUYOR YAŞİYOR.. BABAM 2012 YİLİNDA ÖZEL SEKTOR GARSON OLARAK CALİŞTİGİ YERDEN AYRİLDİ 25 YİLDİR AYNİ İŞ YERİNDE CALİŞİYODU.. BİZDE KIDEM TAZMİNATİ ALMAK İÇİN Bİ KAC KİŞİ VESİLE OLDU BU AVUKAT ÖNERDİLER ÖNERMEZ OLSALARDİ.. !
    Günler Aylar Geçti.. Bize 2014 Haziran Ayinda 29 bin tL kazandigimizi söyleyip 5 bin 5 bin parca parca 20 bin tl banka üzerinden göndermiştir.. Biz Avukat ile yüzde 10 anlaşmiştik.. Gelelim ondan sonraki meseleye.. Gecen 2 yillik sürede Hale Yartigay onaylamadi dosyayi bekliyorum vs Diyerek oyaladi bizi.. cünkü dedigi rakama göre 5 milyar felan alacagimiz vardi Daha.. Avukati 1 haftadir ariyoruz acmiyoruz. E devlet üzerinden Dava yargitay üzerinden onaylanmiş gözüküyo .. BURAYA ÇOK DİKKAT.. ! Biz 2 gün önce İş yerine Aradigimizda Babam Aslinda 44.5 Milyar Kazanmiş. Biz bu parayi avukati ödedik dediler ! Şimdi Biz bu Avukattan Kalan paramizi nasil alicaz ! Bunlar NasiL yeminli Avukat..

Bu Memlekette Herşey Haram Biktik yemnin ediyorum Avukatlar bile böyle yapiyorsa..! Sizden yardim istiyorum biz ne yapmamiz lazim ?

• Hocam maalesef başka bir avukat tutup sebepsiz zenginleşme,akde aykırılık vb. davaları açılması gerekiyor.
    Geçmiş olsun kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZehirliYilan

İLK ÖNCELİKLE MERHANA ÜŞÜNMEDEN OKUYUNUZ LÜTFEN BUNU YAPAN Bİ AVUKAT İSMİDE MUSTAFA MURAT KAPLAN ANKARA DA OTURUYOR YAŞİYOR.. BABAM 2012 YİLİNDA ÖZEL SEKTOR GARSON OLARAK CALİŞTİGİ YERDEN AYRİLDİ 25 YİLDİR AYNİ İŞ YERİNDE CALİŞİYODU.. BİZDE KIDEM TAZMİNATİ ALMAK İÇİN Bİ KAC KİŞİ VESİLE OLDU BU AVUKAT ÖNERDİLER ÖNERMEZ OLSALARDİ.. !
    Günler Aylar Geçti.. Bize 2014 Haziran Ayinda 29 bin tL kazandigimizi söyleyip 5 bin 5 bin parca parca 20 bin tl banka üzerinden göndermiştir.. Biz Avukat ile yüzde 10 anlaşmiştik.. Gelelim ondan sonraki meseleye.. Gecen 2 yillik sürede Hale Yartigay onaylamadi dosyayi bekliyorum vs Diyerek oyaladi bizi.. cünkü dedigi rakama göre 5 milyar felan alacagimiz vardi Daha.. Avukati 1 haftadir ariyoruz acmiyoruz. E devlet üzerinden Dava yargitay üzerinden onaylanmiş gözüküyo .. BURAYA ÇOK DİKKAT.. ! Biz 2 gün önce İş yerine Aradigimizda Babam Aslinda 44.5 Milyar Kazanmiş. Biz bu parayi avukati ödedik dediler ! Şimdi Biz bu Avukattan Kalan paramizi nasil alicaz ! Bunlar NasiL yeminli Avukat..

Bu Memlekette Herşey Haram Biktik yemnin ediyorum Avukatlar bile böyle yapiyorsa..! Sizden yardim istiyorum biz ne yapmamiz lazim ?

Hiç vakit geçirmeden baroya gidin o avukat hakkında şikayette bulunmak istediğinizi söyleyin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Avukatınızla aranızda vekalet sözleşmesi var. Buna aykırı davrandığı için dava açabilirsiniz. Ayrıca Baroya gidip durumu anlatın. Savcılığa suç duyurusunda da bulunabilirsiniz.
  • Teşekkürler ederim ankara boraya şikayette buluncaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardim bir bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.