Şimdi Ara

ALLAH rızasi için yardım....! Tereson mu maxim mi driclor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 20 yaşındayım ama şimdiden Yaslandım diyebilirım sosyal hayatım sıfır arkadaş çevrem bitti evden çıkmak istemiyorum beyaz tisortten başka birşy giyemiyorum kışın yerde kar olduğu zman bile montumun dahi koltuk altları sırılsıklam oluyor son seçeneğim şu 3 ilaç en etkili hangisi olur deneyen kullanan lütfen cevap versin intihar eşiğine geldim o derece psikolojimi bozuyor bu koltuk altı terlemesi sizlerden yardım istiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tereson mu, Maxim mi, Driclor mu?

Terleme sorunları ile mücadele ediyorsanız, Tereson, Maxim ve Driclor en popüler seçeneklerden bazılarıdır. Bu ürünlerin her biri, terlemeyi kontrol etmeye yönelik benzersiz özelliklere sahiptir.

Tereson

• Alüminyum klorohidrat içerir.
    • Ter bezlerini tıkayarak terlemeyi azaltır.
    • Hassas ciltler için uygun değildir.

Maxim

• Alüminyum zirkonya içerir.
    • Ter bezlerini kapatır ve ter akışını azaltır.
    • Tereson'dan daha az etkilidir.

Driclor

• Alüminyum klorür heksahidrat içerir.
    • Ter bezlerini tıkayan en güçlü antiperspirandır.
    • Sadece koltuk altı kullanımı içindir.

Tereson mu Driclor mu?

En etkili terleme önleyiciyi seçmek için bireysel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmalısın. Tereson daha hassas ciltler için uygun olmayabilirken, Driclor koltuk altı terleme sorunları için daha iyi bir seçenek olabilir.

Driclor mu Tereson mu?

Hassas cildin yoksa ve koltuk altı terleme sorunları yaşıyorsan, Driclor daha etkili bir seçenek olabilir. Tereson ise daha genel terleme sorunları için daha uygundur.

Tereson vs Driclor

• Tereson, hassas ciltler için uygun değildir.
    • Driclor, koltuk altı terleme sorunları için daha etkilidir.
    • Tereson, Maxim'den daha etkilidir.

Terleme sorunlarına çözüm bulmak için en uygun seçeneği belirlemek için bir sağlık uzmanına danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben bugün driclor aldım herkez onu tavsiye etti maxim belli bir süreden sonra yine eski halini alıyomuş koltuk altı terlemen diğerini bilemicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D Vitamini kullanan var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.