Şimdi Ara

Su orucu deneyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir zaman görmüştüm sanki bu tip yazışmalar ama üzerinden zaman geçti. Dün bir youtube videosuna denk geldim ve su orucunun kendi başına yapılmaması gerektiğine karar verdim. İyi de gidip doktora mı danışacağız?

Bedende biriken zararlılardan kurtuluyormuşsun diye okumuştum. Bu iyi bir şey diye düşünüyor insan. Ancak öncesinde bağırsakları boşaltmak gerekiyormuş sanırım.

Deneyimi olan varsa belki bir şeyler söyleyebilir su orucu hakkında. Yararlı mı sahiden?

• Açlık hissi bir süre sonra kayboluyormuş galiba. ne kadar süreydi aklımda kalmadı.

• Mobidik kullanıcısına yanıt

Hocam o his yok olursa tamamen anoreksiya başlıyor

30 40 kilo veriyorsun

Hastalık bu

Mutlaka ilaç kullanıp iştahı kazanman gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisinde 21 gün diğerinde 29 gün yaptım, kendi kafana göre yapamazsın,

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

21 gün ve 29 gün çokça uzun süreler. Kendi kafamıza göre yapamazsak nasıl yapmalıyız?

Yaparken ve sonrasında neler yaşadın, faydasını gördün mü, biraz bahsedebilir misin?

• Mobidik kullanıcısına yanıt

Yeniden doğmuş gibi olmuştum, ama depreme kadar en ufak bir sorunum yoktu günlük spor ve diyet yapıyordum sigara alkolü tüm kötü alışkanlıklarımı bırakmıştım bildiğin kendimi boğa gibi hissediyordum, deprem olunca şehiri terk ettim alkol ve sigaraya başladım tüm düzenim bozuldu, ama tekrar başlayacağım,

Dediğim gibi sana şöyle yap böyle yap diyemem uyaracağım nokta tr de yapma buradakilere para kaptırma hiç bi şeyden anladıkları yok,

Su orucu deneyen var mı?

• Anlayan bir doktordan destek almak lazım diye anladım. O da Türkiye'de yok diye anladım. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nesquik Toz ( Kullanan Var Mı )
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.