Bir zaman görmüştüm sanki bu tip yazışmalar ama üzerinden zaman geçti. Dün bir youtube videosuna denk geldim ve su orucunun kendi başına yapılmaması gerektiğine karar verdim. İyi de gidip doktora mı danışacağız? Bedende biriken zararlılardan kurtuluyormuşsun diye okumuştum. Bu iyi bir şey diye düşünüyor insan. Ancak öncesinde bağırsakları boşaltmak gerekiyormuş sanırım. Deneyimi olan varsa belki bir şeyler söyleyebilir su orucu hakkında. Yararlı mı sahiden? |
Su orucu deneyen var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Açlık hissi bir süre sonra kayboluyormuş galiba. ne kadar süreydi aklımda kalmadı.
-
Hocam o his yok olursa tamamen anoreksiya başlıyor
30 40 kilo veriyorsun
Hastalık bu
Mutlaka ilaç kullanıp iştahı kazanman gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birisinde 21 gün diğerinde 29 gün yaptım, kendi kafana göre yapamazsın,
-
21 gün ve 29 gün çokça uzun süreler. Kendi kafamıza göre yapamazsak nasıl yapmalıyız?
Yaparken ve sonrasında neler yaşadın, faydasını gördün mü, biraz bahsedebilir misin?
-
-
Anlayan bir doktordan destek almak lazım diye anladım. O da Türkiye'de yok diye anladım. :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- en güzel tezahürat sözleri sınıf
- sgk denetmen beni ifadeye çağırdı
- para her kapıyı açar münazara örnekleri
- bir eşyada parmak izi kaç gün kalır
- karbon isı boyası kullanıcı yorumları
- huawei boykot mu
- ets2 türkiye haritası
- 5g nedir zararları
- bim para sayma makinesi markası
- samsung projeksiyonlu telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X