Şimdi Ara

ALLahın Aşkına Hemen CevapLayın AciL Yardım....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın KardeşLerim Seagate 160 Gb HDD Var Bende Kafa Çakması Gibi Bir ProbLemi Vardı Ve Çok Seyrek Yapıyordu.OC OLayına Girdiğimde BaşLadı Bu Olay Gerçekleşmeye.Neyse Kafa Çakması Olayı Tahmin Ediceeniz Gibi Manyak Oranda Bad Sector oLuşturdu.Şu An HDD yi KuLLanamıyorum Saniyede 1 Kere Kafa Çakıo iğrenç Bir ses Şu An Cafede Olmama Rağmen HaLa Kafamda İnLiyo.Diski Bascuda-BidoLu dan Almıştım Siyah RenkLi Hafif şeffaf Anti-Statik Bir Poşette Garanti belgesi vs Olmadan GeLdi Napıcam AciL Yardım CD Den Başka YedekLeme Çarem Yok 60-70 CD den Aşağısı Kurtarmıcak Napiim Hemen Cd Alıp yedekliimmi? seageta in servisi varmı gönderebilirmiyim fatura yeterli olurmu yollayacaksam nereye göndeririz acil yardım bilgisi olan kardeşlerim ALLAH Rızası İçin Yardım.

• hdd ' yi nereden aldıysan oraya telefon et durumu anlat.
    garanti belgesi olmasa da seri numarasından tedavisini yaptırabilirsin.
    büyük ihtimalle değişirler diskini.
    dvd writeri olan bi kafeye gidip boş dvd de götürerek yedekleme yapabilirisn

geçmiş olsun
  • SaoLasın Kardeşim Bascudayı Aryıp görüşeLim Bende ÖyLe Yapayım Diodum Da Yedek Alma İşi Biras Zor Olacak Benim İçin. TekRaR SaoL.
  • sen heralde hdd ye de oc yaptın
  • Nie GıR GıR Geçion Ki Makinayı İşLemci-Ram-EkRan KaRtı Oc Etmiştim Ve Aşa-Yukarı OC İşLeminin StabiLLiğini BuLduum ZamanLarDa Diskin Kafası Vurmaya BaŞlaDı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.