Şöyle bir durum var 250-300 TL Civarına 0, Garantili, Kırılmış 2000 Bulabilir miyim? Bulamassam yukarıdakini almak en mantıklısı sanırım? Fakat bazı sorularım var:
1. Versiyonda falan sorun yoktur değil mi? İndirip 4 GBlık hafıza kartına atıp oynayacağım direk. Uğraşma falan yok. 2. Arabistan'dan alınmasının dil falan olarak dezavantajı olur mu? Yada kalite bakımından olsun, olduda orjinal oyun taktım çalışıp çalışmaması bakımından olsun. 3. Bana verdiğiniz zaman içindeki bütün dosyaları silebilir misiniz? Formatlı gibi. 4. Müziği, Filmi, Oyunu hepsini hafıza kartına mı atıyoruz? 5. 4 GB sizce PSP oyunları için Filmleri için falan yeterli midir yoksa daha fazlasını mı almalıyım?
Kısacası, almalı mıyım?
khalkedonda sıfır 2000 ler 430 lira.Yani başka yerde daha ucuza bulamassın.
1-Versiyonda sorun olacagını sanmam. 2-Dil olarak bişey olacagını sanmam.Ayarlardan ingilizce yaparsın.Zaten dilede gerek yok.PSP heryerde aynıdır kalite bakımından. 3-Sana ne verdiğimiz zaman ? burayı anlamadım ama istersen Hafıza kartına format atabilirsin. 4-PSP'nin kendi içinde depolama alanı olmadı için herşey hafıza kartına atılabilir sadece. 5-Bence PSP'yi tam anlamıyla kullanıcaksanız en az 8 GB lazımdır. 4 gb ye 3-4 tane oyun belki 1 tanede film zor atarsınız.4 lük yanında veriliyomuş zaten.Oyunlar için 8GB alırsınız.4 lüğede film atarsınız güzelce kullanırsınız.
Size önerim almadan önce inceleyin PSP'yi.Dolandırıcı çok.
1 psp oyunu aşşağı yurakı 1.2 gb falan 1 pspye uygun kaliteli film 500-600 mb. hasabı sen yap. bana kalsa alma derim 3-5 ay daha para biriktir nintendo 3ds al. (daha çıkmadı çıkınca kaç para olur allah bilir ama 500 + olması muhtemel)