Şimdi Ara

Alman Kurdu sahiplenmek istiyorum (MAsrafını Karşılayarak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar DATÇA/MUĞLA dayım ve bir köpek sahiplenmek istiyorum.Hem bana dost olsun hemde evimi sahiplensin istiyorum. Fakat durumum çok iyi olmadığından dolayı bu yolu seçtim elinde olupda doğurmuş olan bakacak yeri olmayan veya alıpta sonradan bazı pürüzler çıktığından besleyecek bir aile arayanlar için ben burdayım Yaptığınız aşı masrafını vs karşılayarak alabilirim. Bahçeli evim var.Yani yerim müsayit. Köpeğiniz emin ellerde olucak ve gerekli bakımları günü gününe hiç aksatılmadan yapılacaktır. Kesinlikle kuru mamadan başka besin verilmeyecektir. Yanlız sahipleneceğim köpek iyi beslenmiş ve iyi bakılan bir anne babanın yavrusu olmalıdır safkan olmalıdır . Ve erkek olmalıdır( dişiye bakmam için kısırlaştırmam lazım bende kısırlaştırmaya karşıyım kimse böyle bir içgüdüye engel olma hakkı yoktur fakat kısırlaştırmadanda bakamam doğruya doğru) Kısa tüğlü ve düşük belli olmalıdır. 0-6 aylık kabulumdur daha büyüğünün hem gönderimi sorun hemde eğitimini ben vermek istiyorum.Daha öncede besledim ve gerçekten köpeklerin dilinden anlarım. Köpekler bir canlı kar amaçlı ticaret unsuru olarak kullanılmaları gerçekten beni üzüyor ve böylelikle bir heves köpek sahibi olanlar yarın veya öbür gün bıkıp köpeği sokağa atıyorlar bu hayvanlara yazık bu hayvanlar özel hayvanlar bakımı gerçekten hak eden hayvanlar.Lütfen ne siz bakamayacak birine köpek verin nede bakamayacaksanız köpek almayın araştırın artılarını eksilerini durumunuzu masaya yatırırın öyle alın sonuçta bu dostunuzla 13-15 senenizi geçireceksiniz. (bu yüzden özel olmalı) Cep: 0554 778 34 32 MSN: barkin_aksoy@hotmail.com nerdeyse her zaman açık buralardan veya site üzerinden ulaşabilirsiniz.... İyi günler arkadaşlar...

• güncel
  • konunun güncel tutulmasına yardımcı olmak isterim
  • Güzel konuda yazdığınız şartlar düşündürücü.

Amaç sanki bir hayvanı sahiplenmek, düzgün bir ortam sağlamaktansa alcağınız köpeği bedavaya getirmekmiş gibi geldi.
  • Resmen sipariş vermişsin. Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.. :) Beleşe alıp satmayacağın ne malum. Safkan falan demişsin kıllandım
  • herkes düşüncesinde özgürdür ama böyle bir yazıdan sonra bunu söylemeniz beni gerçekten üzdü...
  • Şu an bizde 3 yavru var ,safkan olup olmadıklarını bilmiyorum.(büyük ihtimalle safkan değiller) 3 tanesi de dişi.Tam aradığın özelliklere uyuyormu bilmiyorum ama bana Pm den ulaşabilirsen şimdilik 1 tanesinin resmini gönderebilirim ,(1 tanesi kesinlikle benim) diğeride burada değil o yüzden resim çekemiyorum..

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

Güzel konuda yazdığınız şartlar düşündürücü.

Amaç sanki bir hayvanı sahiplenmek, düzgün bir ortam sağlamaktansa alcağınız köpeği bedavaya getirmekmiş gibi geldi.

1. mesajımda gayet detaylı açıkladım. Benim alman kurdu düşkünlüğüm var başka hiç bir köpeği sahiplenmek istemiyorum rot olsun doberman olsun vs vs alıp satmak istesem zaten böyle bir şart koymam safkan olsunda ne olursa olsun derim. Alacağım köpeği bedavaya getirtmek için zaten bu ilanı açtım yoksa petshoplarda satılıyor öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderuo

Şu an bizde 3 yavru var ,safkan olup olmadıklarını bilmiyorum.(büyük ihtimalle safkan değiller) 3 tanesi de dişi.Tam aradığın özelliklere uyuyormu bilmiyorum ama bana Pm den ulaşabilirsen şimdilik 1 tanesinin resmini gönderebilirim ,(1 tanesi kesinlikle benim) diğeride burada değil o yüzden resim çekemiyorum..

Saygılar

İlginize teşekkür ediyorum fakat alacağım dostum erkek olmalı dişiye bakamam kısırlaştırmam gerek ve ben kısırlaştırmaya karşıyım teşekkürler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.