Şimdi Ara

ALMAN MI, JAPON OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
12
Favori
107.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüksek devir çeviren performans delisi bir aracın motorunun nispeten daha hassas olmasını beklemek çok doğaldır...
    bakımları çok önemli olmakla birlikte böyle performanslı araçların sakin kullanılmadığınıda hesaba katarsak sonuç daha da doğal olur diye düşünüyorum...

sahibinden.com da km oldukça yüksek m5 lerde var...
    ben olsam uzak dururdum bu araçlardan tamamen piyango çünkü ...
    üstünde neler yapıldı motor ne kadar yıprandı v.s. çok önemli...

Serhat abi (Attraction) bazı ferrarilerin 30-40 bin bile gidemediğini söylemişti... o araçlar insan gibi kullanılmıyor çünkü =)
  • kroser sağlamlık alman elektronık sağlamlık japon hangısını istedigine baglı
  • Maybach,Porsche, Mercedes-Benz, Bmw, Audi, Volkswagen bunların hepsi alman arabası.
    Ayrıca Bugatti, Lamborghini, Bentley vs. bunlarda Almanlarla bağlı(Volkswagen grup).

Otomobil dedinmi kesinlikle Alman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 29 Kasım 2009; 23:28:40 >
  • Sanayide ustalar ile arabalar konusunda muhabbetlerim oldu. Ustaların sorunsuz araç kategorisindeki ortak görüşleri Toyota Corolla idi.
  • Türkiye için +30 lira limitim varsa alman,, yoksa japon her türlü işini görür.

bırakın lexusla,,vtec le övünmeyi falan,, lexus Türkiye'de kaç tane var? sanki almanda yok //m, amg,,
    japon araçların tek + yönü uzun ömürlü motorları vardır,, fazla donanımı yoktur,, yol sesinide motor sesinide aracın içine fazlasıyla yansıtır. böyle sorunsuzca kullanıcıyı memnun eder

bin bir bakımlı e39 m5e. birde 2010 istediğin en luks japona bin. kararı kendin ver.
  • konu hortlamış
  • Böyle bir tercih olanağım olsa her zaman Almanı seçerim. Japon da ikinci sıradadır her zaman.
  • Yazmayacaktım ama yaw mazdanın wankel motor ile passat 1.4 tsı karşılarştırılıyor Arkadaşlar
    1. Motor Sağlamlık Güç açısından Alman
    2.TEknoloji Olarak Japonlar önde
    3.Malzeme kalitesi olarak Alman + işçilik
    4.sağlamlık ve güvenlik açısından Yine Almanlar.
    Ne olursa olsun Almanlar otomobil sektöründe tektir. Yanlış anlamayın japon arabalarını kötülemiyorum Onlarda İyi araç Yapıyorlar.
    Ama kimse Airbag Abs nedir Bilmezken Biz bu Teknolojileri mercedes Tarafından Türkiye'de Gördük Şimdi ne alaka diyenler felan olacak NE bu alman aracı taraftarlığı felan Benim alman arabalrına karşı bir taraftarlığım yok ama Herkestenwww.mercedes.com.tr adresinden mercedes tv bölmüne bi girsin orda eski e kasa mercedeslerin testleri tarihçesini bi izlesin. Bakın bi kaç yıl önce o araçlar ne testlerden geçmiş youtube den bulabilirsiniz.
    Araba konusunda ne Olursa olsun Alman...! Adamlar En Bu Sektörün Öncülerinden...
    Ama bana soararsanız durumum açısından düşünürsek param ve durumumdan dolayı japon alırdım fiyatlarından dolayı ama param olsaydı NE olursa olsun Alman Adamlar Bu işi Hakkıyla Yappıyorlar...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepidi -- 16 Kasım 2009; 22:38:04 >

• Biraz zor sonuç alır bu konu arabaya bakıceksin abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepidi

Yazmayacaktım ama yaw mazdanın wankel motor ile passat 1.4 tsı karşılarştırılıyor Arkadaşlar
    1. Motor Sağlamlık Güç açısından Alman
    2.TEknoloji Olarak Japonlar önde
    3.Malzeme kalitesi olarak Alman + işçilik
    4.sağlamlık ve güvenlik açısından Yine Almanlar.
    Ne olursa olsun Almanlar otomobil sektöründe tektir. Yanlış anlamayın japon arabalarını kötülemiyorum Onlarda İyi araç Yapıyorlar.
    Ama kimse Airbag Abs nedir Bilmezken Biz bu Teknolojileri mercedes Tarafından Türkiye'de Gördük Şimdi ne alaka diyenler felan olacak NE bu alman aracı taraftarlığı felan Benim alman arabalrına karşı bir taraftarlığım yok ama Herkestenwww.mercedes.com.tr adresinden mercedes tv bölmüne bi girsin orda eski e kasa mercedeslerin testleri tarihçesini bi izlesin. Bakın bi kaç yıl önce o araçlar ne testlerden geçmiş youtube den bulabilirsiniz.
    Araba konusunda ne Olursa olsun Alman...! Adamlar En Bu Sektörün Öncülerinden...
    Ama bana soararsanız durumum açısından düşünürsek param ve durumumdan dolayı japon alırdım fiyatlarından dolayı ama param olsaydı NE olursa olsun Alman Adamlar Bu işi Hakkıyla Yappıyorlar...!

Herşeyi açıklamış arkadaş. Sonuç ağırlıklı olarak Alman'dan yana. Bunu söyleyen kimsenin de Japon'u kötülemediğine dikkat lütfen.

• tabikide japon.

ama alman derken bmw mercedesi kasdedıyorsanız tabıkı alman

ama vw diyorsanız japon derım.
  • donanım zenginliği açısından kesinlikle japon veya uzak doğu araçlar. opsiyonel özellikle için dünya kadar fark ödemiyorsunuz her şey üzerinde geliyor.

kalite, işçilik açısından alman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Biraz zor sonuç alır bu konu arabaya bakıceksin abi

Kilitlenmediğine dua et ... gene de forum iyi dayandı.
  • ALMAN arabaları tartışılmaz açık ara fark atar JAPONLARA
  • VW - Toyota olarak bakarsak tabi ki Japon tabi ki Toyota , fakat işin içine Bmw - Mercedes - Audi gibi markalar girerse bunlar zaten apayrı markalar , arap şeyhleri de mercedese biner , iş adamları da .
  • quote:

Orijinalden alıntı: meşale07

boşver Almanı,japonu
    yerli malı yurdun malı
    herkes onu kullanmalı
    70 lerin anadolu!

Anadol %30 Amerika-%70 Türk
    Tamamen Türk değil yani.
    Anadolda Ford motoru var.
    Bir Arabanın en önemli şeyi motoru zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 29 Kasım 2009; 23:26:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalKSK

VW - Toyota olarak bakarsak tabi ki Japon tabi ki Toyota , fakat işin içine Bmw - Mercedes - Audi gibi markalar girerse bunlar zaten apayrı markalar , arap şeyhleri de mercedese biner , iş adamları da .

Volkswagen Toyota dan çok daha kaliteli bi defa.Yanlışın var.
    Volkswagen çok daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 29 Kasım 2009; 23:40:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Orijinalden alıntı: meşale07

boşver Almanı,japonu
    yerli malı yurdun malı
    herkes onu kullanmalı
    70 lerin anadolu!

Anadol %30 Amerika-%70 Türk
    Tamamen Türk değil yani.
    Anadolda Ford motoru var.
    Bir Arabanın en önemli şeyi motoru zaten.

O motor '' kent motor '' diye bilinir ve ingiliz üretimidir. Cortina larda kullanılmıştır.
  • quote:

http://www.reliabilityindex.co.uk/top10.html?apc=3128339010848601

İkra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 30 Kasım 2009; 0:15:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

quote:

http://www.reliabilityindex.co.uk/top10.html?apc=3128339010848601

İkra.

Bu ne oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.