Şimdi Ara

Almanca İşe Yarar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Liseden az buz almanca var ( ich bin xyz duzeylerinde ).

Hazir bos iken bu yaz ufaktan almanca calismak iyi olur mu.merak ediyorum. Ozellikle hukuk bolumune pozitif bir katkisi veya ufak tefek artilari olur mu ?

Yoksa bosver almancayi baska seylere mi yonel dersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Liseden az buz almanca var ( ich bin xyz duzeylerinde ).

Hazir bos iken bu yaz ufaktan almanca calismak iyi olur mu.merak ediyorum. Ozellikle hukuk bolumune pozitif bir katkisi veya ufak tefek artilari olur mu ?

Yoksa bosver almancayi baska seylere mi yonel dersiniz

İngilizce'yi biliyor musun?
  • Pratik olarak bi yabanciyla konusmuslugum yok ama biliyorum diyebilirim. Tabii kuralli olarak iyi oldugumu soyleyemem. Yazilani ve soyleneni anlarim, karsidakiyle diyalog kurarim ama kuralli bir dilekce yazmakta zorlanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hukuku bitirdikten sonra akademik kariyer düşünüyorsan almanca bilmek araştırma vs. yaparken çok faydalı olur ama onun dışında çok da faydası yok bana göre

onun yerine ingilizceye daha fazla yoğunlaşıp seviyeni yükseltmeni tavsiye ederim, bol bol yazı,makale okuyup kelime-terim dağarcığını geliştirmek çok daha iyi olur
  • Deutsch wird für dich sehr nützlich.Du sollst Deutsch jetzt lernen.Wenn du wirst der Ingenieur sein,Du musst Deutsch lernen.Ich lerne seit 15 oder 20 Tagen Deutsch

Kardeş ben de 15-20 gündür almanca çalışıyom,mühendis olcaksan yardır bence
  • quote:

Pratik olarak bi yabanciyla konusmuslugum yok ama biliyorum diyebilirim. Tabii kuralli olarak iyi oldugumu soyleyemem. Yazilani ve soyleneni anlarim, karsidakiyle diyalog kurarim ama kuralli bir dilekce yazmakta zorlanirim.

Okullar açılınca bir İngilizce kursuna gitmek senin için daha iyi olabilir İngilizce'ni geliştirmek için.

Bu yaz içinse evde İngilizce'ni geliştirmek için kendi başına uğraşabilirsin veya evde Almanca'yı belli bir seviyeye getirebilirsin.
  • Boşver kardeş benim bir tezim var. Türkiye'de Almanca ve Fransızca öğretilen okullar diğer dilleri öğretenlere oranla çok fazla olduğu için sıfırdan kendi başına o zahmeti çekmeye değmez. İlla bir dil öğreneceğim diyorsan: İspanyolca,Çince,Rusça,Arapça'dan birini seçmeni öneririm.
    Not: Almanca biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beden hocaları ne işe yarar?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ods61

Boşver kardeş benim bir tezim var. Türkiye'de Almanca ve Fransızca öğretilen okullar diğer dilleri öğretenlere oranla çok fazla olduğu için sıfırdan kendi başına o zahmeti çekmeye değmez. İlla bir dil öğreneceğim diyorsan: İspanyolca,Çince,Rusça,Arapça'dan birini seçmeni öneririm.
    Not: Almanca biliyorum.

Ruscayi sil bi kere. Sifir olan biri icin iskence hocam.

Arapca onumuzdeki yillarda faydali olur sanki arapcaya mi asilsak yahu

• Yukari

• dil ogreneceksen çince bence
    ama zormus bayaga
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

dil ogreneceksen çince bence
    ama zormus bayaga

Animelerden japoncam var

• Öncelikle sana mesleğinde faydası olacak dilleri öğrenmek lazım.İngilizce zaten şart.Sonra Almanca,Fransızca.Ekstradan Arapça'da öğrenebilirsin.

Araştırdığım kadarıyla Rusça sana hukukta pek fayda sağlamaz.
  • Hukuk okuyacaksan şahsi fikrim Fransızca öğrenmen yönünde. Mühendis olsan Japonca ve Almanca olurdu :)
  • hukuk dili fransızcadır.

• @Eponine @thelastnight @fenerliyildiz

Sifirdan fransizca, sifirdan ingilizce ogrenmekten daha mi zor ? Yani artisi olacak bir dil ama zorlugu nasil var mi fikriniz

• quote:

@Eponine @thelastnight @fenerliyildiz

Sifirdan fransizca, sifirdan ingilizce ogrenmekten daha mi zor ? Yani artisi olacak bir dil ama zorlugu nasil var mi fikriniz

Şahsi fikrim daha zordur Fransızca'yı sıfırdan öğrenmek.Çünkü İngilizce'de istesekte sıfır olamıyoruz.Her yerde görüyoruz İngilizce kelimeler cümleler.
  • Bana kalırsa İngilizce ve Almancadan sonra en mantıklısı İspanyolca veya Portekizce. Güney Amerika dahil etki alanı bayağı geniş bir dil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supremacy.

Bana kalırsa İngilizce ve Almancadan sonra en mantıklısı İspanyolca veya Portekizce. Güney Amerika dahil etki alanı bayağı geniş bir dil.

Etki alanı geniş de bildiğim kadarıyla Fransızca hukukta daha önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.