|
Almanca kaç ayda
-
-
9 ayını rahat vermen lazım, A1 bizim 3 ay sürmüştü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamante35 -- 5 Haziran 2023; 20:51:34 > -
İngilizce bilen biri için A1 3 ay sürüyorsa büyük sıkıntı vardır.
İngilizce bilmeden Almanca öğrenmeye çalışıyorsa belki tahammül edilebilir. İngilizce öğrendikten sonra Almanca öğrenmek bana kolay gelmişti.
-
Orasi öyle ama benim İngilizceden sertifikam var zaten, A2 konularını da islemistik Almancada ama ben temelini bilmediğim için öyle yazmistim -
Siz çok ağırdan almışsınız.
Almanca öğrenmeye çalışmadım ama almanca zor bir dil dersek 2 ay sıkı çalışmayla b1e gelinir. -
Tek Almanca calisacaksa tabiki gelir, yukarıda belirttiğim gibi A2 konularını da çalışmıştım. Temelini bilmediğim için öyle konuştum. -
quote:
Orijinalden alıntı: diamante35
Orasi öyle ama benim İngilizceden sertifikam var zaten, A2 konularını da islemistik Almancada ama ben temelini bilmediğim için öyle yazmistimKişiden kişiye değişir ama 9 ay bir dilde başlangıç seviyesi olan A1 i bitirmek için uzun bir süre. 9 ayda dilin kendisi öğrenilir. Ama yine de saygı duyuyorum. 9 ay A1 gördüğünüze göre temeliniz sağlamdır
-
Yukarıda B2'ye kadar gecen sure diyordu 9 ay ona dedim -
Ayrıca A1 i öğrenecek adam zaten temelini bilmez dilin diye düşünüyorum
-
B2'ye kadarsa normal
-
Olabilir hocam, önemli olan sağlam adımlarla ilerlemek -
Her gün YKS çalışır gibi çalışırsan 3 ay diyorum hocam. -
Bir internet araştırması sonucu
https://www.reddit.com/r/German/comments/s249st/how_fast_can_someone_get_to_b2_level_in_german
https://www.reddit.com/r/German/comments/jv4xx2/how_i_reached_b2_in_7_months
B2 için 7 ay diyen çıkmış.
Bana kalırsa bir dili "harbi" bilmek için aylar değil yıllar gerek.
Yok sınavlar için ise işler değişiyor...
-
ingilizcen varsa öğrenme konusunda sıkıntı çekmezsin. benim c1 ingilizcem var ayriyeten 2 sene önce fransızca kursuna gitmiştim. normalde daha kısa sürede bitebilirdi ben biraz aksattım şuan c2 seviye fransızcam var -
Hocam Fransızca da konuşma işini nasıl halletiniz?
-
fransız lisesi mezunu arkadaşlarım vardı. her gün en kötü 2-3 saat çalışıyoduk. fransızca filmler,müzikler etkili oldu. fransızca bana göre almancadan daha basit ama bu kişiden kişiye değişir
-
2 ay düzenli çalışma
-
Biz 5 ay gibi bir sürede A2 kurunu bitirmiştik. B1 seviyesi ortalama 3 ay sürse minimal 8 ay kurs bazında ihtiyaç olacaktır. Ha bazı kurslar yoğunlaştırılmış kurlar felanda açabiliyor. Onlarda daha hızlı sürede sonuç alabilirsiniz
-
Türk alman 1 senede c1 yapıyor diye okumuştum -
Amaç nedir.Almanya'ya gitmek ise Tıp ve sağlık alanları dışında zorlama.Bilgisayar filan okuyorsan ingilizce yeterli.
Bir dili öğrenmek için kendi yayınlarına bakmak lazım.
İmkanın olsa Almanya'ya gel diyeceğim.Çünkü rastgele sokakta münakaşa ve konu filan soruyorsun konuşuyorsun.Bu şekilde sokak diline de aşina oluyorsun ama bunu herkes yapamaz.
Yabancı bir dil ancak böyle öğrenilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X