Şimdi Ara

Almanya'da döner ucuz diyorlar ama tadı berbat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç aynı şey değil. Almanya'da çok koyuyorlar ama bi şeye benzemiyor. Haram et kesmelerinden midir nedir berbat bir tadı var. Kanını doğru düzgün akıtmıyor bu aptal Almanlar. Kanlı kanlı yiyoruz herhalde tadı da berbat.

O yüzden milletimizin kıymetini bilelim. şu anda vatan hasreti çekiyorum resmen.

• hızlıca dön buraya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trolldetector kullanıcısına yanıt

yani burada bi düzen oturttum daha yeni araba aldım dönemiyorum

• sen gel gel burada da araba var kolay orası.

• Almanya bizi kıskanıyor canlı örneği.

• domuzlusundan yemiş olabilirsin mideni yıkatsan iyi olur

• Sebebi besi hayvancılığı denen zirva

Suni ortam suni yem nesli hep ayni olan inekler

Bildigin saman gibi yetistiriyorlar.hayvanlari da sebze meyveyi de

Türkiye'de de İzmirde et yiyin uçağa atlayıp bir de ayni yemegi erzurumda yiyin tat farkina inanamazsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM artık ucuz değil! Mi?
    3 yıl önce açıldı
    BULGARİSTAN DA NE UCUZ ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bacon'lu mu yedin sen yoksa  

• Alışmış tabi bünye kedi,köpek,martı etine. Koyun/Dana/Tavuk eti yediğinde beğenmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam tersini söyleyen de çok almanya da daha iyi diye, gerçi bol olması çok kişi için kafadan orayı daha iyi yapıyor olmalı, kaldı ki hayat dönere soslu etin kötülüğünü saklıyor alıyor diyenler alman dönerine bunu demiyor, ortada bi sıkıntı var tabii denemeden bilemeyiz herkes haklı bu denklemde

• aylmanya; acı avatan

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    He VAllaha

• Almanya'da et döner değil bol soya kıymalı, dana kıymadan döner baharatlı dönerimsi yapıyorlar genelde. O soya kıyması suyu emdikçe şişip ağır basıyor, Almanlar da döner yedik sanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 5 Temmuz 2024; 17:30:20 >
  • ben çikolatalarınıda sevmiyorum aşırı şekerli kremel gibi.

• he_man kullanıcısına yanıt

O daha lezzetli ve yağlı oluyor ama...

• Gel gel burada da bol antibiyotikli organik yumurtalarımız, bol friktoz ve glikozlu içeceklerimiz, çikolatalarımız, at, eşek, martı etinden yapılma dönerimiz var. Hadi hepsini geçtim burada da araba var, ev var

• enizam E kullanıcısına yanıt

enizam tema

• Buralara sonradan gelen elit arkadaşlar da burayı, dönerini vs. beğenmiyor.   Kardeş gelme. Yozgat'ta, Konya'da, İstanbul'da git içine ne konduğu belli olmayan dandik dönerini ye mis gibi.  

Dönerin hası Almanya'da yenir  

Türkiye'den kalma aşırıcı, faşist alışkanlıklarını başka topraklara da taşımaya çalışan turistlerin ve göçmenlerin derhal Almanya'yı terketmesi lazım.

Hollanda'ya gidiyorsun, bir bakmışsın bu tipler de geri kafalı zihniyetiyle birlikte Avrupa'ya gelmiş. Yok efendim Türkiye'nin döneri daha güzelmiş, Almanya'nın döneri kötüymüş. İlla döner Türkiye'deki gibi olsunmuş.

• Almanyada döner kıyma döner diye biliyorum ve bir çoğu abartısız %90 ı hazır donuk kıyma döner alıyorlarmış toptancıdan fabrikalardan direk soyup jeletini takıyorlar açıyorlar gaz vanasını pişiyor. Bizdeki çiğköfte şubeleri gibi hazır 50 kiloluk gelir jelatinli keserler koyarlar tezgaha. Sonra tabi koyarlar 250 300 gram bir porsiyona. Dönerin tadı yok diyorlar. Bol bol da sebze koyuyorlar yarım kilo sebze konur mu dönere az öz olmalı. Üstüne bulamaç vıcık vıcık değişik soslar sıkıyorlar bu almanların meşhur dönerbox denen şeyinden bahsediyorum. Türkyiede 150 gram et döner yesen 300 tl lakin tadı damağında kalıyor. Aklın biten tabakta kalıyor birkaç ay geçse de gelsem tekrar yesem diyorsun. Ekonomik olarak çok kötü olduğu için ülkemizin o yüzden 2-3 ayda bir zor yersin et döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchAndLearnn -- 9 Temmuz 2024; 1:22:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.