Şimdi Ara

Almanya'da Makine Okumak İstiyorum Üniversiteler Ve Kayıt Şartları Hakkında Yardımcı Olur Musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar,Almanya'da Makine okumaya karar kıldım fakat okullar hakkında bir bilgiye ulaşamadım.Ünilerin kalitesi ve giriş şartları hakkında bilgi verebilecek olan orada okuyan veya okumuş olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.Almancam yok hazırlık ve kurslar ile öğrenmeye çalışıcam.Bir de Denklikde İlk 500 olayını açıklarsanız çok mutlu olurum.

Şimdiden Teşekkürler.

• Bende araştırdığım kadarıyla anlatmaya çalışıcam,Öncelikle üniversite sınavına girip makine mühendisliğini herhangi bir üniversitede kazanmanız lazım Türkiye'de,ondan sonra Almanya'da okula başvuru yapacaksınız iyi bir okul için bazıları veya hepsinde mi tam bilmiyorum yanlış olmasın lise ortalamasının iyi derecede olması lazım ve testdaf adı verilen almanca dil yeterlilik sınavında yüksek skor yapmak gerekiyor b2 seviyesinde bir almancan varsa rahatlıkla girersin diye düşünüyorum,dil yoksa okulda hazırlık yok dil için bildiğim kadarıyla anlaşmalı olduğu özel dil kursları var seni oraya yönlendiriyor orada 1-1.5 sene dilini geliştirene kadar gidiyorsun bende maddi sıkıntı var ama seni bilemiycem 600 euro aylık yaşam masrafı ve üzerine 400-500 euro aylık kurs ücreti eklenince ayda 1100 euro para yapıyo yani tl olarak 3300 lira benim için sıkıntı olan bu ne yapacağımı düşünüyorum başka bilgili arkadaşlar dil kursundayken Türkiyeden öğrenim kredisi alabilirmiyim yurtdışına 600 tl civarı para veriyor Almanya için tabi, veya part time çalışma izni varmı dil kursunda eğitim görürken onun dışında ailemin 3300 lira aylık para gönderecek durumu yok bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.