Şimdi Ara

Almanya'dayım tesisat yaptırcak usta bulamıyorum, Türkiye'de olsa ohooo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, evimi üst komşunun patlak borusundan dolayı su basmış. çok acil bir durum var tamir ettirmem lazım. Usta çağırıyorum, işte konuşuyoz fiyat veriyorum kafasını çevirip şayzee diyip kaçıyor. Veya direk eve gelmiyor. 5000€ dan aşağı gelmem diyor. Adamlara yalvarıyorum resmen. Türkiye'de hiç böyle değil. Türkiye resmen adeta bir cennet. çağırıyorum adamları, fiyatını beğenmezsem yallah. Ve hala su akıyor parkelerin anası ağladı resmen. şu anda Türkiye'de olsaydım keşke bizim tesisatçı abilere sarılıp ağlamak isterdim resmen. Vatanımın tesisatçısı bile bir başka.

Neyse en son Suriyeli bi tesisatçı buldum, Türkiye'den gitmiş, Muratabi bu borular değişcek, çok kötü çünkü çok su çok bara tutcak dedi bana. Sarılıp ağladım resmen. çok özledim Türkiye'yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 13 Temmuz 2024; 11:11:33 >

• Csb yazmayan adam csb yazmaya basladiysa forum bitmiştir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıhhi tesisatlı serin hikaye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çatal önemli tabi

• almanyada boş beleş adam bulamazsın ondan dolayı ussta bulamamışın

• Olay almanyada geçiyor
    Tesisat bozulur, eve usta çağırılır, Sarılma var, kavruk var.
    Daha ne olsun

Şartlar yüzde yüz hazır.

Wunderrrbarrr

• Gel Türkiye'ye harcanma orada.. Hatta Antalya'ya gel yapıs yapıs, vıcık vıcık, sauna gibi, karı var, rus var, turist var, hem de terleyerek kilo verirsin zinde kalırsın fit olursun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dairemizde patlayan boruyu yaptırdık. 1.5 metre boru değişti sadece 6000 lira.

• Burada da durum çok iç açıcı degil. Usta yok, çoğu nazlı. Zoraki geliyor, çok para istiyor ve de kasap gibiler. Çok işi öğrenip kendim yapmaya çalışıyorum.

• Navi kullanıcısına yanıt

Aynen Türkiye deki ustalar sayesinde kendimiz her işi yapar olduk hem çok pahalı hemde işçilikleri berbat.Eğer eliniz biraz iyiyse hiç ustalara bulaşmayın.

• Hiçbir usta 24 saatini alacak bile olsa 5000€ istemez. Ağır csb

• solarisx kullanıcısına yanıt

Çamaşır makinası su giriş musluğu patladı evi su bastı, ustayı getiremedim. Bana sen yapamaz mısın falan dedi. Ben hallettikten sonra da hiç gözüm basmıyordu, iyi ki yaptın dedi.

Elektrik, su, akan musluk, klozet-rezervuar arızaları, led tamiri, matkap işleri, silikon, sızdırmazlık... bayağı birşey öğrendim. Emekli olunca bir hilt matkap ile tam takım anahtar seti alıp, sağa sola tamire bile giderim.

Arabayı kaldıracak lift olsa yağ filtre işi de bende.

• Kul sıtori bıro.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hayır hepsi gerçek. Hatta şu anda Suriyeli arkadaşı evime aldım evimde besliyorum.

• Navi kullanıcısına yanıt

Annemin bacasi catladi evin baca yeniden yapilacak.oyle zor bir iscilikde yok dublex ev ve baca ust katta balkonda oyle cile yerde degil.

Beyfendileri ikna edip gelip yaptirtamadik. Sonucta sinir olup abimle ben yaptim . Parasi bir yana nazlari pozlari ayru bir dert

Ah ah abdde ki evler gibi bi garajim olacakti var ya

• ulan sallayan sallayana :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.