Şimdi Ara

Almış olduğum led tv ile ilgili ithalatçı firma sorunu:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyordum

Dün akşam UE-48H6270 Samsung led tv aldım satıcısı cihazın Samsung garantili olduğunu söylüyor
    alım gittigidiyor üzerinden olduğu için bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama ne dersiniz Samsung Türkiye ithalatı olduğuna nasıl emin olabilirim

Saygılarımla

Samsung : UE-48H6270

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue-48h6270-200hz-full-hd-smart-3d-led-tv-117536623

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroLynx -- 20 Haziran 2014; 8:34:08 >

• hiç ugrasma dostum resmi siterlerden ürün al 100 tl için paranı yakma
  • Mesajıma dün akşam cihazı aldığımı eklemeyi unutmuşum satan kişinin 685 satıştan %99 olumlu geri dönüşü vardı gittigidiyorda parayı blokeleyerek ben ürün tamamdır parayı karşı tarafa verin diyene kadar parayı tuttuğu için siteye güvenerek alımı yaptım cihaz gelince samsung Türkiyeyi arayacağım tamamdır bizim ithalatımız derlerse sıkıntı yok yoksa geri göndereceğim ama üyenin güvenilir olduğunu düşünüyorum

bakalım beklemedeyim ..
  • yapman gereken şey samsungun müşteri hizmetlerini aramak ve sana gelen tvnin kutusunda ve arkasında yazan seri numarasını vermen onlar sistemden o cihazın türkiye garantili olup olmadığını kontrol edebiliriler bu tüm elektronik ürünlerde böyle en azından müşteri memnuniyetine önem veren firimalar açısından
  • aliseçkin A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevap için Samsung Türkiye'nin canlı destek sitesinden irtibata geçtim firmayla az önce

Kurulum için kayıt aldılar onlara danıştım sizin ithalatınız olduğuna nasıl emin olacağız dedim servis kurulumu yaparken kutunun içerisinden çıkacak garanti belgesinde ithalatçı firma ismi olacak;
    Samsung Türkiye ise kurulum ücreti alınmayacak ama değilse servis kurulum ücreti talep edecek dediler. Çok ihtimal vermiyorum başka bir ithalatçı firma olduğuna ancak kurulum'dan sonra
    onaylayacağım gitti gidiyordaki ödemeyi.

servis arayacakmış beklemedeyim gelişmeleri paylaşacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroLynx

teşekkür ederim cevap için Samsung Türkiye'nin canlı destek sitesinden irtibata geçtim firmayla az önce

Kurulum için kayıt aldılar onlara danıştım sizin ithalatınız olduğuna nasıl emin olacağız dedim servis kurulumu yaparken kutunun içerisinden çıkacak garanti belgesinde ithalatçı firma ismi olacak;
    Samsung Türkiye ise kurulum ücreti alınmayacak ama değilse servis kurulum ücreti talep edecek dediler. Çok ihtimal vermiyorum başka bir ithalatçı firma olduğuna ancak kurulum'dan sonra
    onaylayacağım gitti gidiyordaki ödemeyi.

servis arayacakmış beklemedeyim gelişmeleri paylaşacağım

eğer paralel ithalat ürünü çıkarsa düşün derim çünkü her servis sana ücret çıkartıcak

• evet aynen bende öyle düşünüyorum eğer paralel ithalat çıkarsa tv yi geri gönderip LG 47LA620S modelini alacağım muhtemelen, çünkü samsung un bu modeli diğer sitelerde 2300 tl.. Aynı tv için üzerine 250 tl daha vereceğime aşağı yukarı aynı özelliklerdeki Lg'yi alırım diyorum Lg istanbul bilişimde 1900 tl akıllı kumandasıyla 2000 e gelir oda.

Bakalım servisten haber yok henüz aramalarını bekliyorum gelişmeleri paylaşırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.