Şimdi Ara

Alo Kaza Değer kaybı nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 hafta önce böyle bi kurumdan arandım istanbul sabit hat numaralı 6 ay önce bi kaza yaptım bende vw jetta karşı tarafta audi a4 kafa kafaya girdik 2 mizin aracıda pert oldu ama burnu kanayan bile olmadı Allaha şükür.

şimdi beni bu kurum bu kaza için arıyor kazada %75 kusurlu benim karşı taraf %25 kusurlu bu arayan kişiler aracın servistte yattığı gün kazalı fotoları vs istiyolar karşı tarafın sigortasından bi ücret vs alınıyomuş değer kaybı diye aracım pert olduğu için

Bunlar dolandırıcımıdır yoksa gerçekmi vs hiç bilmiyorum o yüzden tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim

• Buyrun efendim:

http://bfy.tw/Ee5i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı konu forumda onlarca defa açılmış, zahmet edip önceden baksaydın keşke.

Ama firmaya güvenme sakın. Al sana bir mağdurun yorumu:
    quote:

2016 Ekim ayında eve gelen icra kağıdıyla şaşkına uğradım. Açtım baktım, 2015 şubat ayında hafriyat kamyonuyla %50 %50 hata payıyla exper raporu sonuçlanan kazam gerçekleşmişti. Bu kazayla ilgili Alo kaza adı altın ki şirket hafriyat şirketi ile anlaşarak. Kısacası aracımız hasar dolayısıyla sefere çıkamadı, zararımızın tazmin edilmesi hesaplamaları vs bilgilerle doldurulmuş 1242 TL'lik ilamsız icra davası açmışlar. Hemen firmayı aradım siz kimsiniz dedim, buna itiraz eder size de dava açarım dedim. Avukatımla görüşüp itiraz dilekçesi hazırladık ve günü dolmadan icra dairesine verdik. Süresinde itiraz ettiğimiz için dava düşecek yada itiraza itiraz davası açacaklar dedik beklemeye başladık. 06/07/2017 tarihinde tatil dönüşü e devlet üzerinden aracıma yazılmış ceza varmı diye bakarken, firmanın araçlarıma haciz koydurduğunu gördüm. Ertesi gün avukatımı aradım, kendisi de adliyede olduğu için icra dairesine gidip zamanında itiraz edilmiş bir ilamsız icra davasına usulsüzce nasıl haciz koyabiliyorsunuz deyince icra dairesi karışıyor tabi ki. Apar topar ben savcılığa suç duyurusunda bulunmadan kaldırıyorlar usulsüzce koydukları hacizi.

Arkadaşlar bu şirket insanların alın terine emeğine mal varlığına göz dikmiş durumda. Bu adamlar itiraz süresi geçmiş kişilerin mal varlıklarını haciz yoluyla satarak haksızca kazanç elde edecek kadar adi insanlar. Bu işi yapan insanın avukat olduğunu görüp bu kadar para hırsıyla nasıl yanıp tutuştuğunu anlatmaya gerek bile yok. Siz siz olun etrafınızda hafriyat kamyonuyla kaza yapmış insanlar varsa adli dava sorgulamalarını yapmalarını söyleyin. Yoksa tüm mal varlığı günler sonra haciz yoluyla satışa çıkar mağdur olurlar.

Alo kaza denilen şirketin iç yüzü budur. Kimse de bu kansızları savunmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 24 Ekim 2017; 15:42:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Aynı konu forumda onlarca defa açılmış, zahmet edip önceden baksaydın keşke.

Ama firmaya güvenme sakın. Al sana bir mağdurun yorumu:
    quote:

2016 Ekim ayında eve gelen icra kağıdıyla şaşkına uğradım. Açtım baktım, 2015 şubat ayında hafriyat kamyonuyla %50 %50 hata payıyla exper raporu sonuçlanan kazam gerçekleşmişti. Bu kazayla ilgili Alo kaza adı altın ki şirket hafriyat şirketi ile anlaşarak. Kısacası aracımız hasar dolayısıyla sefere çıkamadı, zararımızın tazmin edilmesi hesaplamaları vs bilgilerle doldurulmuş 1242 TL'lik ilamsız icra davası açmışlar. Hemen firmayı aradım siz kimsiniz dedim, buna itiraz eder size de dava açarım dedim. Avukatımla görüşüp itiraz dilekçesi hazırladık ve günü dolmadan icra dairesine verdik. Süresinde itiraz ettiğimiz için dava düşecek yada itiraza itiraz davası açacaklar dedik beklemeye başladık. 06/07/2017 tarihinde tatil dönüşü e devlet üzerinden aracıma yazılmış ceza varmı diye bakarken, firmanın araçlarıma haciz koydurduğunu gördüm. Ertesi gün avukatımı aradım, kendisi de adliyede olduğu için icra dairesine gidip zamanında itiraz edilmiş bir ilamsız icra davasına usulsüzce nasıl haciz koyabiliyorsunuz deyince icra dairesi karışıyor tabi ki. Apar topar ben savcılığa suç duyurusunda bulunmadan kaldırıyorlar usulsüzce koydukları hacizi.

Arkadaşlar bu şirket insanların alın terine emeğine mal varlığına göz dikmiş durumda. Bu adamlar itiraz süresi geçmiş kişilerin mal varlıklarını haciz yoluyla satarak haksızca kazanç elde edecek kadar adi insanlar. Bu işi yapan insanın avukat olduğunu görüp bu kadar para hırsıyla nasıl yanıp tutuştuğunu anlatmaya gerek bile yok. Siz siz olun etrafınızda hafriyat kamyonuyla kaza yapmış insanlar varsa adli dava sorgulamalarını yapmalarını söyleyin. Yoksa tüm mal varlığı günler sonra haciz yoluyla satışa çıkar mağdur olurlar.

Alo kaza denilen şirketin iç yüzü budur. Kimse de bu kansızları savunmasın.

hocam google'a yazdım direk forumlarda pek net bişey bulamadım o yüzden açtım yoksa bende çok forumu kirletmek
    istemem :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.