Bildirim
Alpine A110 ailesi Türkiye'de - Tasarım, özellikler ve FİYAT
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
dünyada sadece 1955 adet üretilmiş...
bla bla bla
bu araca,bu kültür ve entellektüel ortamda özellikle bu ülkede 7 milyon ₺(200.000€) verilmesini anlayamam...
bir tablo, sanat eseri daha mantıklı geliyor yatırım olarak...
yürüsün gitsin Renault kumda oynasın edmek istemiyorum ancak ingiltere'de durum aynı 54bin pound ile £65,490 arasında fiyatları değişiyor.
gel gelelim bizim gibi 180.000 pound ödemek zorunda kalmıyorlar...
-
Yurt dışında bu aracın fiyatı 54 pound . Biz ise almak için 180 bin pound ödemek mi zorundayız gerçekten . Allah'ın ne deli paralar bunlar ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç bir şeyini beğenmedim arabanın. Özellike orta konsoldaki ekran nedir öyle, gözlerim kanadı izlerken.
Herhalde araç ile ilgili çalışmalar bitince baktılar ortaya güzel bir şey çıkmadı, bari az sayıda üretelim de değeri artsın dediler.
-
başlığı alpine a101 ailesi diye okudum , ve karavandan sonra arabada mı geldi dedim içimden
-
ya dinledim dinledim dinledim sonra bu fiyata bu arabayı alan adamın o parayı nasıl kazandığının araştırılması gerekiyor. akla mantığa tamamı ters olan bir araba
-
Araç pist için geliştirlmiş yol için değil. Ortadan motorlu. Bu motora servis vermek inanılmaz zordur. Bunun değişecek parçalarına ulaşmak v.s. değil Türkiyede Fransa'da bile çok profesyonel ustaların bakım yapması lazım...Bu tip başarısızlık öyküleri Toyota MR2 de mevcut. Araç iyi yol tutuyor v.s ama 2 .elde çakılıyor. Bir yağ borusunu değiştirmek için tüm motorun sökülmesi gerekiyor. (Cehennem borusu deniyor.) DMAX Turkiyeyoutube
Tamirat Tadilat - Toyota MR2 Turbo (15.Sezon 3.Bölüm)https://www.youtube.com/watch?v=qyRNUluuTEs
Zengin bile olsanız bu herkesin uğraşabileceği bir araç değil. Anca koleksiyocular alabilir.
-
Tipi çok çirkin. Madem niş ve koleksiyonluk bişey yapiyorsun. Bare buna değer birşey yap. Sıradan c sınıfı sedan arabalara benziyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X