Şimdi Ara

Alpine A110 ailesi Türkiye'de - Tasarım, özellikler ve FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her biri kendine has detaylara sahip olan Alpine A110 modellerini yakından görmek için Uludağ'da düzenlenen lansmana katıldık ve sizler için ilk izlenimlerimize dair kısa bir video hazırladık. Lütfen bize destek olmak için kanala abone olup bildirimleri açmayı, videoyu beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın. İyi seyirler!

• dünyada sadece 1955 adet üretilmiş...

bla bla bla

bu araca,bu kültür ve entellektüel ortamda özellikle bu ülkede 7 milyon ₺(200.000€) verilmesini anlayamam...

bir tablo, sanat eseri daha mantıklı geliyor yatırım olarak...

yürüsün gitsin Renault kumda oynasın edmek istemiyorum ancak ingiltere'de durum aynı 54bin pound ile £65,490 arasında fiyatları değişiyor.

gel gelelim bizim gibi 180.000 pound ödemek zorunda kalmıyorlar...

• infinite kullanıcısına yanıt

Yurt dışında bu aracın fiyatı 54 pound . Biz ise almak için 180 bin pound ödemek mi zorundayız gerçekten . Allah'ın ne deli paralar bunlar ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şeyini beğenmedim arabanın. Özellike orta konsoldaki ekran nedir öyle, gözlerim kanadı izlerken.

Herhalde araç ile ilgili çalışmalar bitince baktılar ortaya güzel bir şey çıkmadı, bari az sayıda üretelim de değeri artsın dediler.

• başlığı alpine a101 ailesi diye okudum , ve karavandan sonra arabada mı geldi dedim içimden

• ya dinledim dinledim dinledim sonra bu fiyata bu arabayı alan adamın o parayı nasıl kazandığının araştırılması gerekiyor. akla mantığa tamamı ters olan bir araba

• Araç pist için geliştirlmiş yol için değil. Ortadan motorlu. Bu motora servis vermek inanılmaz zordur. Bunun değişecek parçalarına ulaşmak v.s. değil Türkiyede Fransa'da bile çok profesyonel ustaların bakım yapması lazım...Bu tip başarısızlık öyküleri Toyota MR2 de mevcut. Araç iyi yol tutuyor v.s ama 2 .elde çakılıyor. Bir yağ borusunu değiştirmek için tüm motorun sökülmesi gerekiyor. (Cehennem borusu deniyor.)
    DMAX Turkiyeyoutube
    Tamirat Tadilat - Toyota MR2 Turbo (15.Sezon 3.Bölüm)
    https://www.youtube.com/watch?v=qyRNUluuTEs

Zengin bile olsanız bu herkesin uğraşabileceği bir araç değil. Anca koleksiyocular alabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tipi çok çirkin. Madem niş ve koleksiyonluk bişey yapiyorsun. Bare buna değer birşey yap. Sıradan c sınıfı sedan arabalara benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.