Şimdi Ara

Alt çene ameliyatı sonrası VG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dh ailesi ben alt çene ameliyatı oldum ve 2 hafta kadar ağırlıklı suyla beslendim ve vücudum ciddi anlamda geriledi 17 eylülde ameliyat oldum 39 gün olmuş çok gibi gözükebilir ama bu ameliyat için değil ağzım hala kapalı yemek yerken açıyorum oda tam açılmıyor zaten ama şuan yiyebiliyorum tavuk yumurta vb herşey yiyebiliyorum 3.kontrolüme gidicem 45 gündür hiç spor yapmıyorum şimdiki kontrolümde doktoruma danışıcam spor yapıp yapamiyacağımı aslında hayır desede yapmayı düşünüyorum kompleks hareketlerden oluşan bir program düzenleyip bir iki takviye ile destekleyip en azından biraz düzene girmek istiyorum..Sizce doktorum izin verir mi ...Spordan ayrı kalanlar anlar biran önce dönmek istiyorum :)
    yardımcı olup fikir verebilceklerin fikrini açığım eski ölçülerimi ve şimdikileri yazıcam ayrıca çok yağlanmışım damarlarım görünmez hale gelmiş vb
    Formda zamanım omuz:121 göğüs 105 biceps:38 kanat:103 bel:77 kalça:93 baldır:55 calf:37
    şuan belde 83 kalça 99 biceps 35.5 anlaşılan yağlanma ve kas kaybı söz konusu yardımcı olup fikrini paylaşıcak herkese teşekkürler..

• quote:

hayır desede yapmayı düşünüyorum

• Kırk küsür gün olmuş yinede çok az kas kaybı yaşamıssınız hocam bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Yaklaşık 3 hafta spor yapamayacağım ama karbonhidrat tozu almayı düşünüyorum kilo kaybı yaşamamak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çene ve kulak ağrısı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.