Şimdi Ara

Alt Yapı Olmadan İnternet Kullanılabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar 2015 Temmuz ayında yeni bir binaya taşındık 1 üst mahalle fiber alt yapı falan herşey var yani ama yeni binada telefon kutusu yokmuş 2015 ağustos ayında başvuru yaptım sisteme alt yapı yok diye girmişler 4 5 ay sonra tekrar gittiğimde yanlış girilmiş sisteme dediler alt yapı varmış adrese ekipler gelecek binaya soracaklar falan filan dediler mayısın 14 2016 oldu ne arayan var nede soran bende gittim eski internet ve telefonu iptal ettirdim tek ben başuvuru yaptığım için yapmıyacaklarını söylediler.

Sorum şu telefon hattı olmadan internet kullanmak mümkünmü uydunet falan sordum oda alibeyköyde alt yapı yok dedi ondanda yattım

Kısacası Türk telekom yapmayacağını belirtti ne yapabilirim nasıl bir yol izleyebilirim

• Telefon hattı olmadan internet kullanamazsın Simkartlı Vodemnet kullanabilirsin.
  • Valla onlardada kota sorunu var evde malum bayağa pahalıya kaçar
  • O zaman Türk telekom müdürlüğüne gidip başvuru yapman gerek ama 6-12 ay arası yaparlar tanıdık varsa daha erken telefon hattı çekebilirler
  • Ah hocam ağustostan beri bekliyorum zaten adamlar sadece ben başvurdum diye ciddiye almadılar tekrar gittiğimde açıkça yapmıyoruz dediler

bi dilekçe oluşturup herkese imza attırsam binadan acaba hızlanırmı olay biraz daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.