Şimdi Ara

Alternatif Bir Görev Yöneticisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer windowsun görev yöneticisinden sıkıldıysanız tam sizin için. çalışan işlemler hakkında detaylı bilgi edinebilir, hangi portların kullanılığını görebilirsiniz. ayrıca ctrl+alt+del yaptığınızda program açılacak şekilde ayarlayabilirsiniz. denemenizi tavsiye ederim

http://digilander.libero.it/dimio/dtaskmanager.zip

• çok gerekli olmamakla beraber sıkılanlar için iyi birşeye benziyor

ama sıkılmak derken ? anlamadım neden sıkılınsın kii altı üstü görev yöneticisi
  • Baya ayrıntılı bilgi veriyor.Güzel program.

Sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

çok gerekli olmamakla beraber sıkılanlar için iyi birşeye benziyor

sıkılmak derken görev yöneticisinin sorunlarını kastetmiştim. donmalar,cevap vermemesi vs. bi güzel özelliği çalışan bir uygulamanın kaynağını görüntüleyebilmeniz. mesela bilmediğiniz bi uygulama mı var find target file dediğinizde o dosyaya gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

quote:

sıkılmak derken görev yöneticisinin sorunlarını kastetmiştim. donmalar,cevap vermemesi vs. bi güzel özelliği çalışan bir uygulamanın kaynağını görüntüleyebilmeniz. mesela bilmediğiniz bi uygulama mı var find target file dediğinizde o dosyaya gidiyor.

yanlış anlaşılma olmuş özür dilerim

• Çok iyiymiş gerçekten sağol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 10 Aralık 2006; 19:09:23 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

quote:

yanlış anlaşılma olmuş özür dilerim

yok canım estafurullah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzelmiş özellikle kaynağını göstermesi çok güzel bi olay virus programları falan çöpe artık
  • Teşekkürler, işime yaradı doğrusu... Her ne kadar eski bi şey de olsa... :)
  • Windowsunkiyle bunun arasında ram kullanımlarındaki fark neden peki,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 21 Mart 2010; 17:20:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Windowsunkiyle bunun arasında ram kullanımlarındaki fark neden peki,

Ben de tam olarak bu yüzden alternatif bi program aradım; çünkü taskmgr'de işlemlere baktığımda ve kafadan bir hesap yaptığımda RAM'in performans sekmesinde gözükenden az çıktığını farkettim. Yani sanırım bi nedenden dolayı windows görev yöneticisi ram kullanımlarını işlemler sekmesinden olduğundan az gösteriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maglev45 -- 21 Mart 2010; 18:24:45 >

• Gerçekten güzel programmış teşekkürler ben zaten windowsun yaptığı programları kullanmamaya çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 21 Mart 2010; 20:53:19 >
  • konuyu hortlatalım

Güzel program internet kafede lazım oluyor engellenen görev yöneticileri yerine
  • process explorer var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.