< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Altın ve Eve Yatırım Yapanların Zarar Ettiği Dönemdeyiz
-
-
sen şimdi bırak yatırım muhabbetinide , sendeki bu konut ve konut sahiplerine karşı kin ve öfke nerden geliyor onu anlat
belki anlatmışsındırda ben kaçırmışımdır
-
sadece konut sahiplerine nefret yok, genel olarak Türk milletine karşı bir nefret var içimizde... abi fırsatçılık tayyip erdoğandan başlıyor manav amcaya kadar iniyor fırsatçılık... güzelim ülkenin anasını ağlattılar!
annem bugün pazar görmüş ve şeftali almış, abi şeftalileri olmadan toplamışlar... marketlerde muz satılıyor muzlar daha olmamış... para kazanmak için her şeyin kalitesi düştü farkında mısınız? para kazanmak için konut sektöründe kalite yerlerde zaten, maraşta 1 senelik binaların altında kaldı millet ve halen %72 oy çıktı oradan inanamıyorum :D sinirden gülüyorum inanın.
para için her şeyin kalitesi düştü ve artık kaçınılmaz son, bu kalite düşüşleri zincirlemedir ve ülke dibe çakılana kadar devam eder. bankacılık, otomativ, tarım sanayi, ulaşım, eğitim ıvır zıvır abi her yerde kalite düştü...
kalite komple düştü komple! dibe çakılıp bu kanserli hücrelerden kurtulmamız gerek.
edit: artık bu nefretin ötesinde bir şey, artık kurtuluş istiyoruz, artık düzelmeye geçiş istiyoruz... ama olmayacak... bazıları başıboş köpeklerin itlafına karşı çıkarken haberleri yok ki hepimizin itlaf edileceğinden... dünyada insan nüfusunu kırmak için yeni yeni virüsler çıkarıyorlar, durduk yere fanatik ülkeleri fitilleyip savaş çıkarıyorlar. artık insanları böcek olarak görüyorlar ve sayı çok arttı. başıboş köpek itlafına karşı çıkarlarken kendimizi can pazarı içerisinde bulacağız yakın zamanda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 24 Ağustos 2024; 0:46:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X