Şimdi Ara

Altis hg200 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altis hg200 çalışma istasyonu hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim.yada bu fiyatta daha iyileri varmi varsa neler görüşlerinizi bekliyorum . Su anki hepsiburada fiyatı 580 tl dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baba linkini koyarsan inceleyip naçizane fikrimi sunarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

baba linkini koyarsan inceleyip naçizane fikrimi sunarım.

http://www.hepsiburada.com/liste/altis-hg-200-home-calisma-istasyonu/productDetails.aspx?productId=sporaltis1060&categoryId=355457

Hocam ben de bu aralar alacam http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sporaltis628&categoryId=355457 hg100 düşünüyorum ben de ama aklıma takılan birkaç soru var
    koltuğu aşağı yukarı ayarlayabiliyor muyuz boyun 190cm bir sorun olur mu? diğeri de ek ağırlık takabiliyor muyuz ? aletin plakaları 50kg daha yukarı gerek.
    Bilen varsa beni aydınlatabilir misiniz

• alet güzel ama ben senin yerinde olsam aynı paraya aşağıdakileri alırdım;

- 50 kglık ağırlık seti. içinden iki ayarlanabilir dumbbell ve bir barbell çıkıyor. zamanla ağırlık yetmeyecektir, o zaman da ekstra olarak plaka alabilirsin.
    - bir adet ayarlanabilir sehpa. muhakkak ayarlanabilir olsun ki incline yani üst göğüs egzersizlerini yapabilesin. ayrıca yine incline sehpaya yüzükoyun yatarak yapabileceğin bir çok sırt ve omuz egzersizi var. mesela chest supported row ve chest supported rear delt lateral gibi.. hareketlere youtube'dan bakarsın
    - kapı pervazına asılan, monte gerektirmeyen barfiks barı. 20 küsür lira fiyatı. ilk kapıya koyduğunda, buna asılırsam kapının kasası komple iner diye düşünebilirsin ama ben 100 küsür kilo ile asıldığımda dahi birşey olmadı.
  • Yani hg200 iyi değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: D-Williams

Yani hg200 iyi değil mi

yok kardeşim, iyi tabi ki. ben kötü demedim.
    sadece senin yerinde olsam aynı paraya ne alırdım diye paylaştım.
    güzel bir çalışma istasyonu kesinlikle.
  • yer sıkıntısı olmayanlar için güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daRk_owL -- 22 Şubat 2013; 20:12:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-Williams

Altis hg200 çalışma istasyonu hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim.yada bu fiyatta daha iyileri varmi varsa neler görüşlerinizi bekliyorum . Su anki hepsiburada fiyatı 580 tl dir.

hocam boşa para harcama... başla p90x e bitir eğer kesmiyorsa bunu alırsın... bence...
  • Arkadaşlar her yerde stokta yok gözüküyor.Üretimi satışı vs. mi durduruldu yoksa aşırı talepten mi acaba?
  • Aşırı talepten dolayı, hangi arkadaşıma sorsam Hg 200 almış ve onu kullanıyor. Gayette memnunlar.
    ALtis HG 200

Hepside sporreyonum'dan almış.
  • Ben de alacağım da hiçbir yerde yok şu an.

Kargo nasıl oluyor peki?Yani kargo parça halinde geliyor ve evde kurulum mu yapılıyor bu şekil mi?
  • arkadaşlar hg 200 e sonradan ağırlık plakası ilave edilebilir mi nasıl?
  • bende alıcam sımdı tavsıye edermısınız
  • D-Williams kullanıcısına yanıt
    Eğer yeni başlıyorsan şimdilik idare eder ama 50kg ağırlık gerçekten yetersiz

• Beyler ben 2. el almayı düşünüyorum lakin 50 KG ağırlığı çok az.Acaba alıp ağırlıklar üstüne zincirle 10 veya 15 kilo bağlasam makina kaldırır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalkerrrr -- 23 Ocak 2014; 13:23:18 >
  • 50 kg agirliga az diyosaniz zaten asmissiniz demektir. bende de var hg200 agirlik gayet yeterli. normal bi adam zaten ekstra agirlik da takmaz. eger amaciniz vucudu sisirmekse zaten spor salonuna gidin.

• merhaba elımde hg 200 satılık mevcut elcıklerını yumusak sunger elcıkle degıstırdım yaglama bakımlarını yaptım sorunsuz naklıyesınde yardımcı olurum ıstanbul anadolu yakasındayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.