Şimdi Ara

Altis SD5000 Plus Koşu Bandı Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fitness - Kondisyon Ürün Fiyatları ve Çeşitleri
    https://www.hepsiburada.com/altis-sd-5000-plus-3-hp-masajli-otomatik-egimli-kosu-bandi-p-SPORALTIS552

Sitede en çok yorum yapılan altis sd5000 ve plus modeli ile Hattrick SD5000 Prime şu 3 modelin yorumlarına bakıyorum hep aynı yorumları görüyorum. Birini alan başka marka modele yorum yapmış gibi görünüyor.

Acaba yorum sayılarını arttırmak için yapılmış bir hile mi bu ? Yani bakın en çok satan bunlar diyerek müşteriyi kandırma çabasındalar mı ?

Arkadaşım SD5000 plus aldı ama servisi konusunda şüphelerimiz oluştu. Alıp kullanan var mı Altis ? bunun dışında 31 ekimde kargolanacak 7 kasımda tahmini ulaşım diyorlar. Bunun servisi şusu busu 1 ayı bulabilir. Daha erkende yollayabilirler ama neden bu kadar uzun sürüyor ?

Başta Dunlop alacaktık ama arkadaş masaj cihazlı olsun dedi o yüzden Altis'e yöneldik.

• Ev icinse bir alirken sevinirsin birde basindan atarken.., eger altinda komsun varsa dunya beddua da cabasi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Ev icinse bir alirken sevinirsin birde basindan atarken.., eger altinda komsun varsa dunya beddua da cabasi..
    Çoğu yorumda elbise askılığı oluyor deniliyor. Ama insanların spor disiplini de olmadığını düşünüyorum. Bu yürümek gibi vücudun en doğal hareketi bile olsa düzenli yapmayıp bıraktıklarını düşünüyorum.

Koşu bandı diye geçiyor ama koşmadan en fazla tempolu yürüyüş yapılacak ve günde belki en fazla 1 saat kadar. Altına minder de alınıyor.

Ekşi de de çok olumsuz yorumlar okudum bakalım bende merak ediyorum gelip görelim neler olacak :)

Hepsiburada ya yaptığım şikayette son olarak şöyle yazdılar.

Konu hakkında gerekli incelemeler yapılmış olup herhangi bir hatalı işlem bulunmamaktadır.

Sizlerde daha fazla yardımcı olamadığımız için üzgünüz.

Yorumları arttırıp en çok yorum alan en çok satan ürün diye 3 modeli gösterip onların satılmasını sağlıyorlar diye düşünüyorum artık. Çünkü yorumlar farklı ürünlere ait ve birbirinin tamamen benzeri.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt

Sizin sorunuzu size soralım: Altis SD5000 Plus Koşu Bandı Alınır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Sizin sorunuzu size soralım: Altis SD5000 Plus Koşu Bandı Alınır mı ?

Arkadaşım aldığından beri memnun kullanıyor. Ancak şu an o model satılmıyor. Ben henüz almadım. Decathlondan mı alsam diye düşünüyorum.

Şöyle de bir durum var. Altis her sene herhalde aynı marka model ama paneli farklı ürünler çıkartıyor gibime geldi. Her sd 5000 plus aynı görünmüyor çünkü. Dikkat etmek lazım eğer ikinci el almayı düşünüyorsanız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.