|
Bildirim
|
%500 kar eden mağaza olamaz büyük bayi malı çok sipariş verir diğerine göre ucuza alıp aynı fiyattan verebilir ama dediğin mümkün değil.kar etsin diyelim sıcak fırsatçılık haksızlık yapip sehven yapılan bir hata yüzünden malı zorbalıkla almak değil.sirtlandan farkın yok benim gözümde sıcak fırsatçılık bu olamaz.adam gönderirse alırsın öbür türlü terbiyesizlikten farkı yok şu düşündüğünün.
|
Hiçbir şey olmazsa da kesin bir şey oldu
|
Dükkanın sahibi mısın sen sana ne oluyor? Koskoca mağazalar %500 kar eder iken utanıyor mu ? Bu konuda ne işin var 200 liraya makine olmayacaksa ?
|
Zaten ufak bir bayi olduğunu düşündüğum için thh ye gitmicem onun haricinde Amazon yada büyük zincir olsa giderdim.%500 kar eden yok ama yarı yarıya dan çok daha fazla kar ediyorlwr. Büyük mağazaların savunulacak bir tarafi yok fiyat konusunda bknz Evkur vb yerler. Bu
ve benzeri yerleree fazlası ile müstahak. Böylesi bir durumda kanunen hakkımı kullanacaktim. Siz terbiye bekçiliğinize kendinizden başlayın bu arada |
bence THH de haklı, örnek bu çamaşır makinesinin 200TL olamayacağını hepimiz biliyoruz ama alıp da gönderilmeyince zorla almaya çalışanlardan tabiki THH de bezmiştir artık. görevi haklı tüketiciyi korumaktı, el birliğiyle THH işlevsizleştirdik
|
Almam zaten 200 TL aylık limitimden eksildiğine değmez.geri almak için bankayla uğraş bir de.Allah akıl fikir versin size ne diyeyim.
Ekleme: yıllardır burayı takip ederim eski düzen yok önceden indirimler takip edilir puan kampanyalari çekler vs. Birleştirilir alınırdı ürünler.bu thh mevzusu zorla 800 liraya iPhone almaya çalışanlar yüzünden ortaya çıktı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|