Şimdi Ara

AM4 Anakartlar Konusu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
105
Favori
50.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: No Way Out

B450 Gaming Plus alabilirsin o fiyata alternatifi yok.
    Ben fiyat belirtmedim ki arkadaşım mesajlarmı karıştı:S
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt

B450 pro carbon

B450 Tuf pro daha iyi daha kaliteli daha ucuz asus tuf pronun arka panelini inceleyin

çoğu anakartta olmayan soğutma çeliği var inceleyin yutupta kendi gözünüzle görün

estetik olarak hoşunuza giden karta en iyisi demeyin sallamayın
  • Sosyal ortamda Tomahawk ve b450 Gaming plus reklamlarına gereken tokat cevapları veriyorum o bana yetiyor. Arkadaşların gönlü olsun diye ilk sıralara koydum o anakartı.
  • .
  • Oh be. Konu niye silindi acaba diye çok üzülmüştüm. Bu vesile ile araştırıp öğrendim ama türkçe böyle bir kaynağın olması çok iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konun tekrar açılması güzel. X570 anakartlar çıktığında bu seri ile ilgili de değerlendirmeler olmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harika bir kaynak gerçekten. Daha önce teşekkür etmiştim ama tekrar TEŞEKKÜRLER
  • Konu çok iyi. Silinmez umarım tekrar. Verdiğiniz bu bilgilerden dolayı size teşekkür ederiz.

İşlemci
    ram
    ssd

bunlar ile de ilgi bir konu açabilir misiniz acaba bu konuya benzer.
  • Konunun geri gelmesine sevindim.

• Konunun yeniden açılmasına gerçekten sevindim. Bu konu doğrultusunda anakart tercihimi yapmıştım. Türkçe böyle bir kaynak olması çok iyi , malum teknolojik ürünler çok pahalı bu konuyu okuyan insanlar en azından çöp kartlara para vermezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hosgelmis aramıza güzel konumuz
  • Hocam uzak durulması gerektiğini dediğiniz pushpin heatsinklerin mevzusu nedir, neden kötü?
    Birde finli yapı dediğiniz ne demek?

Bu arada konunun geri açılmasına sevindim. Umarım konu sahibi arkadaş, konuyu kapatmasına sebep olan insanları tekrar takmaz ve bizi böyle bir kaynaktan mahrum bırakmaz.
    Bende bu konu doğrultusunda seçimimi yapıp B450 GAMING PLUS anakart aldım. Memnunum konu sahibi arkadaşa teşekkürü borç bilirim. Ancak işlemcim sağolsun önceki anakartta yaptığım hızaşırtmanın önüne geçemedim 1.41V verdim yinede 3.90Ghz'in üstüne 50mhz bile olmadı APU işlemcilerle OC hiç güzel olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terracide -- 2 Mayıs 2019; 9:41:3 >

• Forumda tuf serisi çok övülüyor ancak araştırdığımda hiç olumlu şeyler okumuyorum hakkında.(Buildzoid de hakkında olumsuz konuşmuştu.)
  • Konu sahibine cok tesekkur ederim. Forumda gormek istedigimiz konular bunlar. Epey faydasi dokundu tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terracide

Hocam uzak durulması gerektiğini dediğiniz pushpin heatsinklerin mevzusu nedir, neden kötü?
    Birde finli yapı dediğiniz ne demek?

Bu arada konunun geri açılmasına sevindim. Umarım konu sahibi arkadaş, konuyu kapatmasına sebep olan insanları tekrar takmaz ve bizi böyle bir kaynaktan mahrum bırakmaz.
    Bende bu konu doğrultusunda seçimimi yapıp B450 GAMING PLUS anakart aldım. Memnunum konu sahibi arkadaşa teşekkürü borç bilirim. Ancak işlemcim sağolsun önceki anakartta yaptığım hızaşırtmanın önüne geçemedim 1.41V verdim yinede 3.90Ghz'in üstüne 50mhz bile olmadı APU işlemcilerle OC hiç güzel olmuyor.
    Push-pin adı üstünde eski intel stok fanlarındaki gibi bastırarak yerine oturtulan genelde ufak heatsinkler. Finli yapı da soğutmayı artırmak için yüzey alanı artırmak adına balık solungacı gibi araları boşluklu(hava dolaşsın diye) çizgi çizgi yapılara deniyor.

Aorus Gaming 7 Heatsink;

AM4 Anakartlar Konusu

B450M Pro4 Heatsink; pushpin kısmını işaretledim. Bunların kullanıldığı heatsinkler genelde ucuz, dandik ufak bir şey olur ama burada konuda da yazdığı gibi azda olsa finli bir yapı kullanılmış.

AM4 Anakartlar Konusu

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.