Şimdi Ara

!!! Amarok 2011 4Çeker için Lastik Önerisi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 Model 4çeker aracıma Antalya şartlarında kullanacağım 4 mevsim lastik öneriniz var mı?

Şu an araç üzerinde R18/255/60/112H michelin lastik var fakat lastikçiler farklı farklı fiyat çekiyor. 4 lastiği de değiştireceğim içim fiyat 2.500 tl yi buluyor.

Fiyat performans olarak en iyi lastik nedir ? Yardımcı olacak,bu konularda tecrübe sahibi büyüklerimden öğrenmek isterim.

Michelin,bridgestone,continental,petlas,lassa bunların hangisi daha kaliteli,konforlu ve uzun ömürlü ?

Lastik nadiren arazi koşullarında kullanılacak,kar yüzü yılda en fazla 1 hafta görecek,o da antalyanın yükseklerinde köye gidersek.

Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler
    İyi forumlar

• Ben 265/65/18 BFGoodrich AT T/A kullanıyorum, fiyat olarak diğer lastiklere nazaran yüksek malesef ama oldukça uzun ömürlü ve sağlam bir lastik. Özellikle yanak kısmı çok sağlam ve jant koruma özelliği var. Görünüş olarak da aracı çok değiştiriyor.

Biraz ses yapabilir yüksek hızlarda ve yakıtı da artırabilir bu da negatif yönü.

Alacaksanız da bunun KO2 versiyonu çıktı, yanak kısmında ekstra sürtme koruması ve tutunma yüzeyi var, onu tercih etmekte fayda var.

!!! Amarok 2011 4Çeker için Lastik Önerisi !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 29 Ekim 2017; 6:38:0 >

• Diablo kullanıcısına yanıt
    Bu lastiklere kafayı ben takmıştım bir ara ama malesef fiyat ve yakıt tüketimi vazgeçirdi.

Aracı 2 cm yükseltmesi ekstra yol tutuşu çok cazip fakat normal lastikleri tercih edeceğim.

Onlar arasında bir öneriniz var mı ?
  • Kesinlikle BFgoodrich A/T macera aramaya gerek yok. Kendi aracımda kullanıyorum müthiş memnunum
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    İnternette bile 825 istiyor,4 teker alsam 3300 işçilik rot falan derken 3400 vs olsa benim için sıkıntı o kadar veremem şuan.
    2400 e bile çok diyorum

başka tavsiyeniz varsa alırım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.