Bildirim
4 ileri Tork Konverterli Araba Çok mu yakar ?
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4 ileri tam otomatik 1.6 araç kullanıyorum 1250 kg ağırlıkta ve 16 yaşında.
Şehir içi 9 litre
Şehir dışı tüketime dikkat eder yavaş kullanırsam 5.2-5.6 litre arası yakıyor. Bir kere şehir dışıda 4.6 litrelere kadar düşürdüm ama yol bitiminde 5.2 olmuştu yine.
Sizin aracın yakıt tüketimiyle neredeyse aynı. 1.6 motorlu oluşu şehir dışında daha düşük devirde yüksek hız imkanı tanıyor tabiki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 2 Nisan 2020; 22:46:2 > -
2001 model focus sw aracım vardı 1.6 l 4 ileri otomatik. Şehir içi 10 l uzun yolda ise 7 l civarı yakardı. -
Lpg takarsan sorun kalmaz -
Bende var 1.2 elite. Ortalama 6,5 litre yakıyorum. Şehir içinde sıfırlarsam 9 litrenin altına inmiyor. -
maalesef yakıyor sizin o bir dakika veri olarak baz almayın 100 km kullanıp şehir içi veya şehir dışı ise ona göre yorum yapmak doğru olur -
i10'a cvt gelmeli kesinlikle. cvt gelmiyorsa 6 ileri yarı otomatik gelsin o da olumlu. çok daha az yakacağına eminim. zaten motor ufak -
4 ileri tork konvertörlü şanzımana sahip 2009 Corsa D 3000 devirde 120 km hız yapıyor. Uzun dönem kullandığım için söyleyeyim araçta 2 kişi az bagaj gidiş dönüş rotada hız limiti dahilinde (bölünmüş yol 110, otoyol 120) ortalama 7.5-9 litre arası LPG yakıyor. Mevsime ve lastiğe göre değişiyor. Ben tork konvertörlülerin şehir dışı tüketimde dezavantajı olmadığını düşünüyorum.
Esas problem şehir içinde. Şehir içine dair net değer veremiyorum. 3 km yolda zaten 1 kilometreye yakın benzinde gidiyor. Doğru değer verebilmek zor. -
şeheriçi düz vitesten en fazla 1 litre fazla yakar ama konforunun yanında lafı edilmez -
1.9 TDI Octavia kullanıyorum 4 ileri. Şehir içi 7litre şehırdışı 4-5Litre yakıyor. -
Hangi şehir hocam ortalama hızlarınız yaklaşık nedir? i20 1.25 olan model sanıyorum ki, manuel doğru mudur?
4 ileri otomatik şanzımanı olan modeller i20 1.4 motorlu olanlar sanıyorum, genelde yüksek tüketim değerlerine sahipler.. -
virüsten evvel şehiriçi e-5 trafiğinde 10.5 lt/100 km iken şimdi 80-120 km arası hızda kullanım ile 7.25 lt. sarfiyata kadar düştü.quote:
Orijinalden alıntı: f.gulteki
4 ileri tork konvertörlü şanzımana sahip 2009 Corsa D 3000 devirde 120 km hız yapıyor. Uzun dönem kullandığım için söyleyeyim araçta 2 kişi az bagaj gidiş dönüş rotada hız limiti dahilinde (bölünmüş yol 110, otoyol 120) ortalama 7.5-9 litre arası LPG yakıyor. Mevsime ve lastiğe göre değişiyor. Ben tork konvertörlülerin şehir dışı tüketimde dezavantajı olmadığını düşünüyorum.
Esas problem şehir içinde. Şehir içine dair net değer veremiyorum. 3 km yolda zaten 1 kilometreye yakın benzinde gidiyor. Doğru değer verebilmek zor. -
Virüsten önce 8.8 ortalama ile geziyordum.
Virüsten sonra 8’e indi. Arada 7.9 gördüğü oluyor. Belki 7.5’a da hız sabitleme yapabilsem düşer. Altı zor.
Araç Hyundai i20 1.4 4 ileri tork konvertörlü şanzıman ile -
Virüsten sonra benim tüketim 6 litre lpg oldu. Araba hyundai i10 1.0 manual . -
1.6 crdi accent blue şehir içi kullanıma göre 7-9 arası değişiyo(kısa mesafe kullanımlarda 10-11 e kadar gördüm)
Uzun yolda ise 100 110 sabitken 5 çok yüklenilirse 6 litre yakıyo
Şanzıman kitlenene kadar çok yakıyo 70-80 den sonra Manuel civarına geliyo -
1.6 AURİS kullanıyorum şehir içi 10 lt yakıyor (lpg 7 benzin ) fark yok -
Uzun yolda manuel gibi yakıyor, bizim i10 uzun yolda 5-6 civarı yakıyor 100-120 gibi hızlarda, ama şehir içi kısa mesafe kullanımda 9 civarı yakıyor..Ama rahat ve konforlu bir şanzıman, çok yol yapmıyorsanız iyidir. -
Kısa mesafe kullanımı yer yer değişkenlik gösterecektir. Eğer bir rampada oturuyorsanız farklı düz bir yerde oturuyorsanız farklı sonuç verecektir. Ben Kocaelide kısa mesafe ki 2-3 km git gelde 7.5 yakıyorum. Kocaeli Çanakkale arasında 4.7 de gördüm 6 da yani aracın yükü güzargah havanın sıcaklığı bile fark ettirir ama genel şehiriçi dışı ortalama 6 litre olarak kabul ediyorum ben ki bence bu otomatik bir araç için makul görünüyor. -
i20 gibi araçlarda B segment ağırlığında olmasına rağmen şehir içi 10 litreyi gözden çıkarın. Uzun yolda sakin kullanımda düşer elbet. -
Uzun yolda 70 ile mi gidiyorsunuz da 4-5 litre tüketiyor. Manuel arabalar görmüyor ki o değerleri 4 ileri tork konvertörlü görsün.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
i10'a cvt gelmeli kesinlikle. cvt gelmiyorsa 6 ileri yarı otomatik gelsin o da olumlu. çok daha az yakacağına eminim. zaten motor ufak
|
Benzer içerikler
- debriyaja basınca gaz veriyor
- en iyi yangın tüpü markası
- hankook mu goodyear mı
- ehliyet için gözlüklü fotoğraf şart mı
- aracın kaçıncı sahibiyim
- fiat egea 2024 fiyat listesi
- xiaomi su7 sahibinden
- doblo trekking 4x4 mu
- toyota supra 1994 fiyat
- ford f-line fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X