Şimdi Ara

amarok tercihi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2015 model max 50 bin km de bir canyon veya exclusive almak istiyorum(4x4 ve otomatik btdi) .

sizce sıfır highline mı alsam.kasa yeni birkaç artısı var.sıfırı içinde 130 bin istiyorlar.ve tabii ki amarok önerirmisiniz.

ayda 1000 km civarı yol yapıyorum.biraz keyfi nedenlerle almak istiyorum.yüksek arabalara ilgim var.sizce jeep tarzımı amarok mu almalıyım.amarok keyiflimidir.

görüş belirtenlere teşekkür ederim

• bende aşağı yukarı sizin kararsızlığınızı yaşıyorum mevcut 2011 Ford Kuga tdi 4x4 otomatik aracımı değişmek istiyorum amarok almayı planlıyorum ama şehir içi ayda 800 km yapıyorum ve vergi farkıda binince aylık 150 tl gibi bir fark olucak değermi değmezmi karar veremiyorum lakin amarok kullanmak ayrı bir zevk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris2357

selamlar.

2015 model max 50 bin km de bir canyon veya exclusive almak istiyorum(4x4 ve otomatik btdi) .

sizce sıfır highline mı alsam.kasa yeni birkaç artısı var.sıfırı içinde 130 bin istiyorlar.ve tabii ki amarok önerirmisiniz.

ayda 1000 km civarı yol yapıyorum.biraz keyfi nedenlerle almak istiyorum.yüksek arabalara ilgim var.sizce jeep tarzımı amarok mu almalıyım.amarok keyiflimidir.

görüş belirtenlere teşekkür ederim

Hocam bu Amarok'larda yanlış bilmiyorsam, 4x4 olanların vergisi 2.0 motorlu binek araçlar ile aynı oluyor. Ondan dolayı size 0 KM Makyajlı kasa 4x2 2.0BiTDi 180 PS Highline öneririm.

Makyajlı Highline'lar bayağı dolu. Exclusive'den eksik olarak ön LED'li Bi-Xenon farlar ve Katlanır ayna mevcut değil. Ama Exclusive'e artı olarak, Makyajlı Highline'da Sesli Komut Özellikli ve Fabrika çıkışlı App-Connect açık şekilde gelen 6.33" Ekranlı Discover Media Multimedya Ekranı Standart.

4x2'nin vergi dışında bir diğer artısı da 4x4 olana oranla daha iyi gider ve daha az yakar.

Amarok'un en güzel özelliklerinden birisi de şanzımanı forumda öve öve bitirilemeyen şanzıman olan en gelişmiş tam otomatik şanzıman denebilecek nitelikteki BMW'lerde bulunan ZF8 8 İleri Tam Otomatik Şanzıman.

Amarok çok keyifli bir araçtır. Çok konforludur özellikle ön koltukları çok rahat ve geniştir uzun yolda hiç yormaz. Ama arka koltuk sırtlıkları her pick-up'taki gibi biraz dik olduğundan arka koltukta oturanlar uzun yolda biraz rahatsız olabilir. Ama ön koltuklar çok rahattır.

Yol tutuşu çok iyi olan bir araçtır. Arkaya hiç ağırlık koymanıza gerek olmadan çok iyi ve stabil şekilde yol tutar. Şehir SUV'larına göre çok daha zevk alacağınızı düşünüyorum kullanımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 15 Nisan 2017; 18:44:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Katkılarınız için teşekkürler.2015 highline aldım.
  • baris2357 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kaç km de fiyatı nedir sakıncası yoksa tabii...
  • teşekkürler.25 binde 91 bin tl.birkaç aksesuarıda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qashqai vs Tucson
    geçen yıl açıldı
    Scirocco Motor ve Donanım Tercihi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.