Şimdi Ara

AMAZFİT BİP U PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazfit Bip U Pro akıllı saat, 1,43 inç fitness takip cihazı, Alexa, GPS, SpO2, 60+ spor modu, kan oksijen içeriğini ölçer, kadınlar ve erkekler için kalp atış hızı ölçümü https://www.amazon.com.tr/dp/B08JCLFJFN/ref=cm_sw_r_apan_i_89W1W8QF16DTMFT52MV4

Kargo dahil 660₺ piyasada 1100₺.

Türkçe dil desteği yok galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu saati 4 temmuzda Alfa Technologie satıcısından aldım , herşey dahil 650 civarı idi. Benim için önemli olan koşu kaydı tutabilmek . Sadece 2 haftadır dışarıda koşuyorum yeni saatimle . Genel olarak fiyatını göz önüne alırsak sundukları çok iyi derim. Ama 3-5 sene dayanacağını sanmıyorum . GPS bağlanma hızı ve ölçüm değerleri oldukça iyi . Yükseklik ölçmüyor ama bir ayar mı kapalı yoksa bu özelliği yok mu henüz ilgilenmedim. Pil süresini test etmedim ama neredeyse hergün kayıt tuttuğum halde ve kalp ölçüm sıklığı biraz fazla seçmeme rağmen 5-7 gün şarj yetiyor. Menü ve uygulama Türkçe. Stravaya otomatik kayıt atabiliyorum , bildirimler ekrana geliyor , telefon aç kapa yapılabiliyor ama konuşma yok .

Koşu bandındaki mesafe ölçümü bile neredeyse yuzde yuz doğru, ikidir takip ediyorum (adım sayıyor tabi)

Amazfit in ilk modeli vardı ve pili öldü sanırım , ali de 250Tl civarı pil bulunuyor , onu alacağıma bu saati aldım .

Saat ya da aksesuar gibi yaklaşıyorsanız alınmaz derim ama uyku süresi , kalp ölçümü ve hele de bisiklet /koşu gibi bir spor yapıyorsanız çok ucuz bence . Grmn saatlerin 5-21 bin arasında olduğu yerde ballı kaymak bence (biraz fazla övmüş olabilirim)

• var mı kullanan, 9 gün pil ömrü diyor, diğer özelikleri de iyi gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime indirim zamanı daha ucuzdu ancak almadım ben.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biraz eski bir saat ekranı da aynı şekilde öyle ama GPS var eğer gps gerekliyse bu fiyata daha iyisi bulunmaz. Onun dışında geri kalan özellikler için alınıyorsa daha yeni cihazlara bakılabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LostLover9 kullanıcısına yanıt

Gps önemli değil bu şekilde saat görünümlü 1000₺ kadar ne alabiliriz

• Türkçe dil desteği olmadığı kesin mi hocam ?

• Meyerovitch kullanıcısına yanıt

Baktım ama göremedim hocam evkur incelemiş sadece orda da İngilizce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • spintirea kullanıcısına yanıt
    O zaman ne kadar idi

• Meyerovitch kullanıcısına yanıt

Ana ekran ingilizce, menü içeriği türkçe.

• Kerros kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim..

• Gps i çıkar 200 tl edecek saat

• Bu saati 4 temmuzda Alfa Technologie satıcısından aldım , herşey dahil 650 civarı idi. Benim için önemli olan koşu kaydı tutabilmek . Sadece 2 haftadır dışarıda koşuyorum yeni saatimle . Genel olarak fiyatını göz önüne alırsak sundukları çok iyi derim. Ama 3-5 sene dayanacağını sanmıyorum . GPS bağlanma hızı ve ölçüm değerleri oldukça iyi . Yükseklik ölçmüyor ama bir ayar mı kapalı yoksa bu özelliği yok mu henüz ilgilenmedim. Pil süresini test etmedim ama neredeyse hergün kayıt tuttuğum halde ve kalp ölçüm sıklığı biraz fazla seçmeme rağmen 5-7 gün şarj yetiyor. Menü ve uygulama Türkçe. Stravaya otomatik kayıt atabiliyorum , bildirimler ekrana geliyor , telefon aç kapa yapılabiliyor ama konuşma yok .

Koşu bandındaki mesafe ölçümü bile neredeyse yuzde yuz doğru, ikidir takip ediyorum (adım sayıyor tabi)

Amazfit in ilk modeli vardı ve pili öldü sanırım , ali de 250Tl civarı pil bulunuyor , onu alacağıma bu saati aldım .

Saat ya da aksesuar gibi yaklaşıyorsanız alınmaz derim ama uyku süresi , kalp ölçümü ve hele de bisiklet /koşu gibi bir spor yapıyorsanız çok ucuz bence . Grmn saatlerin 5-21 bin arasında olduğu yerde ballı kaymak bence (biraz fazla övmüş olabilirim)

• NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt
    550₺ civarı

• istanbuli İ kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam Türkçe dil desteği varmış bende sipariş veriyorum şimdi bu fiyata bu tarzda başka saat yok hep band şeklinde

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Tamam sen üret 10 dolara satarsın.

10 dolara akıllı saat mı olur? Bileklik belki. O da dandik olanı.

Alexa deneyebildin mi acaba? çalışıyor mu deneyebilir misin?

• AhmetYOL kullanıcısına yanıt

Uygulama üzerinden izin veriyor diyor ama google play de ülkemize kurulmuyor ,diğer türlü uğraşmak ta istemiyorum. Kaldı ki ne yaptıracağım?

• bu fiyata daha iyi birşey alnıır diyen var mı?

fitness ve koşu ile ilgileniyorum da saatlerden pek anlamıyorum. alınır mı

• Bisiklet ve koşu için gps olmasının artıları neler?

Alexa sesli komut alabilen bir yazılım. Sırf bu var diye alayım diyordum. Bu özellik yoksa bı ton alternatif var zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.