Amazon Adidas spor ayakkabı 770 lira
-
-
-
Hocam sipariş verebiliyor musunuz bu siteden Türkiye'ye?
-
gelse bile kargo+gümrük ile aynı fiyata, hatta belki daha pahalıya gelir -
Hayırdır maaşları rupi ile mi alıyoruz. Aynı ayakkabı Almanya’da 15 €. Ama bazen unutuyorsunuz Türkiye’de yaşadığınızı. -
Zaten sonraki adımında onu diyecektim arkadaşa hocam ama gönderme seçeneği bile bulamadım sitede Türkiye için. :)
-
Yapıştırdım hemen 1 adet 42 numara. Bu ekonomide iyi fiyat, satıcı Adidas. -
tipi çirkin yoksa alırdım
-
Ne alaka? Türkiye ye sipariş verilebiliyor mu? Veriliyorsa daha mı ucuza denk geliyor amazondan? Bunların hiç biri olmuyorsa sizin mantığınızla bakarsak ülkede alınacak ürün yok.
-
arkadaş bence buradan sipariş verin demek istememiştir. sadece hindistan'da satışı var. oraya göre bile %50 daha pahalı fiyattan satıyorlar bize. adidas da olsa sadece hindistanda satışı olunca kalite konusu insanı biraz düşündürüyor.
ben de alternatif ekliyeyim şuan ki fiyatı 749 TL;
amazonAdidas Balletico M Erkek Koşu Ayakkabısı GB2409 Siyah 44,5https://www.amazon.com.tr/Adidas-Balletico-Erkek-Ayakkab%C4%B1s%C4%B1-GB2409/dp/B0B3JW6NMJ/ref=sr_1_57?crid=1BKKMLAJIU0XF&keywords=erkek+spor+ayakkab%C4%B1&psc=1&qid=1698408291&refinements=p_n_size_browse-vebin%3A13681707031&rnid=13663958031&s=apparel&sprefix=erkek+s%2Cfashion%2C140&sr=1-57
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 27 Ekim 2023; 15:6:50 >
-
500-550lerdeydi fiyatı birkaç ay önce bayadır tırmalıyorlar bu modeli aylardır tüketemediler stoklarını
-
Adidas'ın ucuz ürünleri = Paranızı çöpe atmak. Şahsen tavsiye etmiyorum. Bunun yerine daha uygun Red Tape alın deneyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X