Şimdi Ara

Amazon'da Bahar Fırsatları başladı! İşte öne çıkan indirimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
5
Favori
16.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon'da Bahar Fırsatları başladı! İşte öne çıkan indirimler

Amazon.com.tr’de giyimden elektroniğe, kitaptan mobilyaya neredeyse tüm kategorilerde indirimler sunan Bahar Fırsatları başladı. Bahar Fırsatları kampanyası 18 Nisan’a kadar devam edecek.

Bahar Fırsatları kampanya dönemi boyunca bazı ürünler uzun süreli, bazı ürünler ise kısa süreli olarak indirime girecek. Önemli indirimleri kaçırmamak için 18 Nisan’a kadar kampanya sayfasını her gün ziyaret edip indirimleri kontrol etmekte fayda var. Aşağıdaki bağlantıdan kampanya sayfasına ulaşabilirsiniz.

Bahar Fırsatları

İndirime giren teknolojik ürünlere baktığımızda HP, Samsung, MSI, Spigen, Anker, Jabra, Philips, Sony, DJI, Logitech, Philips, Asus, AOC, Canon ve Ttec marka ürünlerdeki indirimler dikkat çekiyor.

Bahar Fırsatları’nı yakından takip etmek ve sıcak fırsatları kovalamak için forumumuzdaki Amazon indirimleri konusunu takip edebilirsiniz.

Amazon İndirimleri

Bahar Fırsatları’nın öne çıkan indirimleri:

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• en başta indirim yapmıyorlar zaten, sonraki günlerde tüh tutturamadık, diyip hepsiburada'da fiyatlarının 50 kuruş aşşağısına koyuyorlar siz hepsiburada indirimlerini takip edin zaten hb indirim yaparsa amazonda o zaman indirim görürsünüz

Genel fiyatlara bindirim yapıp eski fiyatlarına geri çekmişler 5 kuruşta indirim olmamış

Ya git buradan troll. Adamı zarar soktun durduk yerde. Piyasanın yarısına alacaktı modemi. Arıza olursa yollardı 1 haftaya yenisini yollarlardı. Birkaç sene kullanımdan sonra arıza vermeyen kaç tane modem var.

TR piyasasında millet dandik çin modelleri kullanıyor asus modem var hangi telekom sorumlusuna söylesen iyi bi modem der çoğunluğun kullandığına göre. Kronik problemliymiş. Bu fiyata bu özellikte modem buldu da 10 gün servis sürecini dert edecek adam.

Bi şey söylerken alternatifini düşün de söyle adamı modemden ettin şimdi o fiyata değil AC-750 DSL-16 bile alamaz. At kafalığı yapıp bir de din tüccarlığı yapıyorsun ramazanı ağzına doluyorsun.

• Pek indirmişler gibi değil, daha çok kaldırmış bekliyorlar gibi ama yine siz bilirsiniz Amazon'da Bahar Fırsatları başladı! İşte öne çıkan indirimler 

• F310 fiyati güzel, paycell ile kombo

paycell.com.tr
    Paycell'le | Paycell Kart ile Amazon’da 30 TL Hediye!
    https://paycell.com.tr/?page_id=28383

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 1 Nisan 2022; 0:47:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en başta indirim yapmıyorlar zaten, sonraki günlerde tüh tutturamadık, diyip hepsiburada'da fiyatlarının 50 kuruş aşşağısına koyuyorlar siz hepsiburada indirimlerini takip edin zaten hb indirim yaparsa amazonda o zaman indirim görürsünüz

Genel fiyatlara bindirim yapıp eski fiyatlarına geri çekmişler 5 kuruşta indirim olmamış

• msi tomahawk x570 wifi

corsair 2x8gb cl16 3600mhz ram aldım.

Ram fiyatı değişmedi. Ama anakarta güzel indirim yaptılar. Piyasada 3300 var. Bi ara 2650 lere indirim vermişti birkaç saat sonra indirim kalkmıştı. Şimdi 2500 lere indirdi

• Takipte kalalım mutlaka bı firsat çıkar teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsair LL120 fanlarda güzel indirim olmuş aldım 2 paket :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spigen telefon kılıfı S21 ultra için cristal clear, 159 tl heryerde, şimdi 129 a düşmüş. Bi bakın siz de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Modem fena kaçtı bende hala 2.4 ghz ttnet var :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thathurts kullanıcısına yanıt

Modem duruyor hatta BAHAR40 koduyla 282 TL ye aldım, niye aldığımı da bilmiyorum ama baktım piyasada en ucuz 600 TL yapıştırdım hemen Amazon'da Bahar Fırsatları başladı! İşte öne çıkan indirimler 

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Kod sadece bu ürüne mi özel?

Diğerlerinde çalışmadı...

• Yap bir güzellik amazon görelim hadi

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Yeni üyelik + ilk sipariş + mobil uygulama+150tl üstü Amazon'da Bahar Fırsatları başladı! İşte öne çıkan indirimler 

• 1 ay önce msı anakart ve patriot viper ram aldım toplam 2200 verdim şimdi 1900 e geliyo gayet güzel indirim,

• Belli başlı ürünlerde indirim %10 gibi ama geneline zam gelmiş tam tersine. Örneğin sepetimde mıknatıs uçlu type c kablosu vardı.. 10 tl zam gelmiş. Takip listeme eklediğim ürünlere de zam gelmiş..

• Sepetteki ürüne zam gelmiş nasıl indirimse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şuna yetişemdik tüh

yerine şu var 175 tl daha pahalı ama :(

Amazon'da Bahar Fırsatları başladı! İşte öne çıkan indirimleramazon
    JBL Flip 5 Eco Bluetooth müzik kutusu, su geçirmez, 12 saate kadar oynatma, orman yeşili
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B083X2968W?tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1

• bende g435 aldım genelde 1300TL seviyelerinde internette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xit -- 1 Nisan 2022; 09:52:09 >
  • Thathurts kullanıcısına yanıt

Harbiden fena kaçmış modem benimde ihtiyacım vardı , evdekiyle wifi anlamında ciddi sorunlar yaşıyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.