Bildirim
Amazon’da bu defa çift kollu PS5 Slim 1 TB indirime girdi!
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu ps5 indirim haberlerinizden sonra en sonunda proyu beklemeden alıcam ha, her gün kanıma giriyorsunuz 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazon yine yaptı yapacağını. İyi fiyat, aferin. Geçen hafta arkadaşım almıştı bu sefer de ben aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilbaris -- 3 Eylül 2024; 16:25:42 >
-
İthalatçı olması dışında sorun yok, ama insanı dürtüyor bu fiyat. Ve 2. Kol
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xbox series x var. Yine de şeytan dürtüyor.
Neyse şeytanı yendim. Ps5 pro çıksın bakarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 3 Eylül 2024; 17:47:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
10 bin olsa belki
-
Aynı satıcıya Trendyol'dan da bak istersen. Amazon herkesi ana sayfaya koymaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilbaris -- 3 Eylül 2024; 19:37:32 >
-
25.499 tl
-
eticaret sitelerinin hangi algoritmalarla satıcıları öne taşıdığı ve hangi satıcıları içeriye alıp sattırdığı konusunda bilginiz yok sanırım, ne rezillikler gördük TY, amazon hb de haberiniz yok yani gupower'ın yukarıdaki sitemi doğru, dikkat etmek gerek. amazon'da satılıyor diye kazık yemezsiniz durumu geçerli değil.
-
Yeniden indirimde, ben şimdi prime’la 20.999 TL’ye aldım ama alırken taksit seçeneğini seçemedim. Bu konuda ne yapılabilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 4 Eylül 2024; 22:12:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iptal et tekrar satın al.
-
satıcı ile ilgili şikayetler
-
temsilciyle göeüştüm garanti bankasında 1 ekime kadar çalışma varmış, iştal edil başka hesaptan başka kartla aldım.
Zaten sıkıntılı zamanlardayım umarım bir sorun uaşamam, geçen hafta tek kollu konusunda da güvenilir değil vb yorumlar yapılmıştı kaçırmıştım, bu kez kaçırmak istemedim. Attığınız linkte de pa5 şikayeti göremedim.
Cilkini cikardilar iyice 27bine vatan bilkom satiyor. Bu bebeler kacak şırnaktan gelme mallari 24e satiyor
Vatan’dan almak ile bu kişilerden almak arasındaki fark ne oluyor acaba? (Bilmediğimden soruyorum).
25,5 olmuş dağılsak mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- instagram hesabıma giriş yapamıyorum
- reddit video indir
- yüksek çözünürlüklü uydu görüntüsü
- jpg formatı nedir
- bina yıkım kararı sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X