*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir. |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilbaris -- 3 Eylül 2024; 16:25:42 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 3 Eylül 2024; 17:47:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilbaris -- 3 Eylül 2024; 19:37:32 > |
25.499 tl |
|
Yeniden indirimde, ben şimdi prime’la 20.999 TL’ye aldım ama alırken taksit seçeneğini seçemedim. Bu konuda ne yapılabilir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 4 Eylül 2024; 22:12:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iptal et tekrar satın al. |
satıcı ile ilgili şikayetler |
temsilciyle göeüştüm garanti bankasında 1 ekime kadar çalışma varmış, iştal edil başka hesaptan başka kartla aldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zaten sıkıntılı zamanlardayım umarım bir sorun uaşamam, geçen hafta tek kollu konusunda da güvenilir değil vb yorumlar yapılmıştı kaçırmıştım, bu kez kaçırmak istemedim. Attığınız linkte de pa5 şikayeti göremedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vatan’dan almak ile bu kişilerden almak arasındaki fark ne oluyor acaba? (Bilmediğimden soruyorum). < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |