Bildirim
Amazon'da PS5 Slim 1 TB oyun konsolu yeniden indirime girdi!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Alinir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İndirim yok
Yanlış bilgi
indirim yok
garantisi kim. kaçakçılar mı gerçek firmalar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zamanında 22k ya aldım. Sorunsuz çalışıyor ısınma yok.
şu an bu ürünü satan Esse Teknoloji Firması, Sony Fotoğraf makinaları ve akseuarlarında Türkiye distribütörü olduğu belirtiliyor yani ne iüdüğü belirsiz satıcıymış gibi yazmaktan vazgeçmek lazım. Yine de olası bir arızada bu cihazı nasıl servise göndereceğiz orası muamma görünüyor. Cihazın kronik arızası vs var mı hiç bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 20 Temmuz 2024; 16:33:24 >
-
Bir indirimde benden size şu an bir oyunda çılgın bir indirim var 4600TL olan oyun
3.449,25 TL acele edin kaçırmayın:store.playstation.comConan Exiles – Complete Editionhttps://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1833-CUSA10486_00-COMPLETEOCT20210
-
22 görünüyor.
-
Fırsat talep edilemedi.
Bu ne lan şaka mı %16 daha
-
Amazon haber
3 tane birden alıp stokladım, bu fırsat kaçmaz. 1 kere bitirip sonra silip 1 kere daha indiririm.
İnsanlarla resmen dalga geçiyorsunuz ne indirimi ya bütün İnternet siteleri dolandırıcı,yurt dışında vergi dahil yarı fiyatına adam alıp geliyor bir ürünü burda yüzde yüz yüz yirmi karına satıyor
On numara fikir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Odada dekor olsun diye alabilirsiniz tabi. Oynayacak oyun çıkartmadıkları ilk cihaz olarak tarihe geçti.
-
Çoğu büyük oyun yapım aşamasında. Oyun yapmak zorlaştı, insanlar belli bir doyuma ulaştı vs. Bu jenerasyonda ayrıca dünyada pandemi, ekonomi vb dalgalanmalar da çok oldu. Eğer başka çalkantılar yaşanmazsa ve zaman da geçtiği için ps5 pro veya ps6 ile biraz daha canlanır ortalık. Boş geçen bir jenerasyon diyebiliriz bence de.
-
Nerede bu dediğiniz fiyat. Şuan Almanyaya baktım getirtmek için 600 euro yani 22 bin tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18,5 cıvarı gurcıstan.. belkı daha uyguna da var da yarı fıyat zor
-
Dubai Gürcistan bunlara tax freede ekleniyor bireysel kendin getirmeye çalışırsan yol parasıyla sana buradaki hesaba gelir tanıdık yada getir götür yapan bulursan en kötü sana 20ye gelir ben bir pilottan anlaşmalı piyasada 17 bin civarıyken 13bine diskli Rusyadan getirttim,alım satım gruplarında düşük kar payı satanları yada letgoya bakmanı tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İnsanlarla resmen dalga geçiyorsunuz ne indirimi ya bütün İnternet siteleri dolandırıcı,yurt dışında vergi dahil yarı fiyatına adam alıp geliyor bir ürünü burda yüzde yüz yüz yirmi karına satıyor
|
3 tane birden alıp stokladım, bu fırsat kaçmaz. 1 kere bitirip sonra silip 1 kere daha indiririm.
|
Benzer içerikler
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- instagram kişisel hesaba geçiş
- tiktok"tan nasıl para kazanılır
- spotify apple music aktarma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X