|
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 11 Aralık 2023; 15:31:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Arkadaşa gelen laptop sonrası biraz şanslı hissettim kendimi açıkçası. Bunu anlatma nedenim o rüya gibi Amazon hizmeti ilk pahalı siparişimde tamamen yerin dibine girdi. Bilgiyi de kargodan ısrar edince aldım, Amazon bunu söylemekte ısrarlıydı 3 kez görüştüler bana bu bilgiyi vermemişlerdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam uzaktan davulun sesi hoş gelebilir ama bu gidişle israil o davulu türkiyedede çalar senin hiç umursamadığın gazzede bebeklerin sağlam beyni bile kalmıyor parçalanıyor iki ayda 10 bin bebek katledildi medeni Avrupa ve abd nin onayıyla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 11 Aralık 2023; 20:33:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam iki dakika zihninde canlandır bebeğinin cesedini kucağına aldığını bombayla katlediğini dahi düşünme < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hala daha boş yapıyorsun. Yapma! |