Şimdi Ara

Amazon’da yılın son indirimleri başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon’da yılın son indirimleri başladı!
    Amazon Türkiye’de Yılın Son Fırsatları kampanyası başladı. Yılbaşına özel indirimler 25 Aralık saat 23.59’a kadar devam edecek. Çok sayıda üründe avantajlı fiyatlar dikkat çekiyor.

Kampanya sayfasını ziyaret etmek için tıklayın: Yılın Son Fırsatları

Elektronik, bilgisayar, giyim, bebek, kitap, market, mobilya, ev, mutfak, sağlık, kişisel bakım, ofis ve kırtasiye kategorilerinde indirimler başladı. Ayrıca "Çok Al Az Öde" ürünlerinde 500 TL ve üzerine tüm indirimlere ek olarak %10 indirim yapılacak.

İndirimler Prime'a özel

Yılın Son Fırsatları'ndan sadece Prime üyeleri yararlanabilecek. Ayda 39 TL'ye Prime'a üye olabilirsiniz. Daha önce Prime'a üye olmadıysanız 30 gün ücretsiz olarak Prime'ı deneyebiliyorsunuz. Prime üyeliğiniz sayesinde özel indirimlerden yararlanabilir, hızlı teslimat ve aynı gün teslimat hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilir, ayrıca Prime Video ve Prime Gaming servislerini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

İndirime giren ürünler: Yılın Son Fırsatları

Ayrıca Bkz.DH Sıcak Fırsatlar WhatsApp kanalı açıldı: İndirimler artık cebinizde!

Fırsatları kaçırmamak için Sıcak Fırsatlar'ı ve WhatsApp kanalımızı takip edin!

Amazon'da indirime giren ürünleri anında yakalamak için Sıcak Fırsatlar forumumuzda Amazon İndirimleri Ana Konusu'nu ziyaret edebilir veya WhatsApp'ta DH Sıcak Fırsatlar kanalımıza katılabilirsiniz.

Amazon Türkiye İndirimleri Ana Konu

Amazon Türkiye İndirimleri (Sadece Link Paylaşımı) Ana Konu

DH Sıcak Fırsatlar WhatsApp Kanalı

• Visionx st V kullanıcısına yanıt
    Neremizle gülüyoruz...?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Visionx st

Bu mesaj silindi.
    Amazon’da yılın son indirimleri başladı!

• Yine yalan indirimler başlamış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Gidip çölde çadır kuralım. Nasılsa her şey onlara ait. Suriye ve ırak savaşında yüz binlerce insan vefat etti. O zaman nerdeydi bu boykotçular.

• Herkes okusun diye " prime özel " yazmaktan kaçınan editör.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyksl

Bu mesaj silindi.
    🚨 Dikkat Troll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 11 Aralık 2023; 15:31:23 >
  • Siyahi cuma indirimi sırasında 32 bin liraya rtx 4060 lı 1 adet HP victus almıştım, aynı laptopu depodan iki kişiye teslim edilmek üzere kaşeleyip etiketlemişler, bana ulaşmadan kargo şubesinden kendi kendine iade süreci oluştu, kargocular bir tezgah olduğunu düşünüp bulaşmadan iade süreci başlattı. Kim bilir neler döndü siz hayal gücünüzü çalıştırın, bir hafta sonra kredi kartı limitim normale döndü.

Bu süreçte laptop 35 bin oldu ve bana hiç bir şekilde eski fiyattan vermediler, herhangi bir özür vs yok tabi, kendi kabahatlarını üslenmeden devam ettiler.

Varan 2: Arkadaş benden bir gün sonra sipariş verdi, ona gelen kargoda kolinin kenarı kol girecek kadar yırtılmış ve delinmişti, laptop kutusunda sorun olmayınca kabul etti.

Neyse arkadaşa gelen laptopta bildiğiniz bozuk çıktı, kendi kendine donmalar, uzun süre açılmama, rasgele zamanda açılma olayı, ve bios hiç bir ayarı kaydetmiyor ve bios ekranında dahi PC kitleniyordu. Bakalım o neler yaşayacak bu süreçte merakla bekliyorum.

İlk kez pahalı bir şey almıştım buradan, ve durum bu.

• SerdarS. kullanıcısına yanıt
    hocam eğer tüketici hakem heyetine başvurursanız aldığım ürün isteğim dışında iadeye girdi ve bana tekrar aynı fiyattan satılmasını istiyorum diye büyük ihtimal kazanırsınız

• eruhaben kullanıcısına yanıt

Arkadaşa gelen laptop sonrası biraz şanslı hissettim kendimi açıkçası. Bunu anlatma nedenim o rüya gibi Amazon hizmeti ilk pahalı siparişimde tamamen yerin dibine girdi.

Bilgiyi de kargodan ısrar edince aldım, Amazon bunu söylemekte ısrarlıydı 3 kez görüştüler bana bu bilgiyi vermemişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Hocam uzaktan davulun sesi hoş gelebilir ama bu gidişle israil o davulu türkiyedede çalar senin hiç umursamadığın gazzede bebeklerin sağlam beyni bile kalmıyor parçalanıyor iki ayda 10 bin bebek katledildi medeni Avrupa ve abd nin onayıyla

Boş yapma!

Bilgilendirme için çok teşekkürler, böyle bir şeyden hiç haberim yoktu artık bu siteden daha çok alışveriş yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 11 Aralık 2023; 20:33:17 >
  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt

Hocam iki dakika zihninde canlandır bebeğinin cesedini kucağına aldığını bombayla katlediğini dahi düşünme

Hala daha boş yapıyorsun. Yapma!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.