Şimdi Ara

Amazon.de 'den yakın zamanda ekran kartı alan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce Amazon.de 'den 1 adet "Sapphire rx 580 nitro+ 8gb" ekran kartı satın aldım. Malum Türkiye'de mining sebebiyle bulmak imkansız biraz araştırma yapınca satın alanda almayanda yorum yaptığı için gelip gelmeyeceği konusunda şüpheye düştüm. Yakın zamanda Amazon.de'den alım yapan ve kart eline ulaşan yada sorun yaşayan varsa bilgilendirirse sevinirim.

• Bence gelmez, Amazon senin paranın üstüne yatar demedi deme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    bu durumda fikrin nedir diye sormadım alanlar tecrübesi olanlar bilgilendirsin dedim başka yerlerde dene bence boş konuşma şansını ...
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    Neye istinaden böyle birşey söylüyorsun? Bence muhtemelen 17 yaşındasın ve bir kredi kartın bile yoktur . Forumun bu bölümünde yaş ortalaması gördüğüm kadarıyla bu konu açıp çoluk çocukla muhatap olmak zorunda kalıyoruz yazık ...
  • Amazon Almanya'dan ekran kartı aldım ancak yeni ürün yerine kullanılmış/iade ürün gönderdiler. Yaklaşık 3 hafta önce PTT ile iade ettim, 1 hafta sonra da hızlı kargoyla yenisini gönderdiler. Bu sefer sıfır ürün geldi. Yaklaşık 1 aydır uğraşıyorum. Bu kadar uğraşmamın sebebi ise ekran kartını Türkiye satış fiyatının neredeyse yarısına satın almış olmam.

Şu an tatil dönemi olduğu için (4 Ocak 2018'e kadar) siparişini göndermeleri biraz zaman alabilir. Umarım sorunsuz bir şekilde eline ulaşır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş verdiyseniz gelir. Siparişin detay ekranında olası gecikmeler ve kargolama tarihleri yazar. Amazon'un paranıza konması gibi bir durum söz konusu olamaz, olsa da en kötü ihtimalde paranızı geç de olsa iade alırsınız. Kartınızdan parası da muhtemelen ürün kargoya verilmediği için çekilmemiştir daha. Parası çekildikten sonra kargolama işlemleri başlamış oluyor ürünün. (Bu dediklerim satıcının Amazon olması durumunda geçerli, diğer satıcılar işin içine girerse orada araştırma yapmak şart.)
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Şuanda satın aldığım kartı Türkiye'de stoğundan bulunduran tek satıcı 2650 TL gibi faiş bir rakam istiyor mayıs ayında RX580 leri 1350 lira gibi fiyattan satın alabiliyorken şuanda gelinen durum bu. Bende gümrük ile birlikte 1600 tl ye satın aldım. Cevabınız için teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amazon.de gönderim yapmıyor nasıl alıyorsun?
  • Dostum ben Temmuz'da GTX 1060 almıştım yaklaşık 1100 liraya gelmişti kart. Ancak gelen kartın kargolanmasında sıkıntı vardı Amazon kolisine koymamışlardı. Kartın kutusu deforme olmuştu geldiğinde. Amazonla iletişime geçtim istersem hemen yenisini göndereceklerini ya da elimdeki ürün sıkıntısız çalışıyorsa özür olarak bir miktar indirim yapacaklarını söylediler. Kart çalıştığı için geri göndermekle uğraşmak istemedim. Yaklaşık 140 lira iade aldım bu olaydan dolayı yani baya bir uyguna gelmişti. Sözün özü sıkıntı yaşasan bile seninle inanılmaz ilgileniyorlar. Müşteri hizmetler zaten Türk .de olan sitede ve benimle ilgilenen kadın beni günde 3-4 kere arıyordu karar verebildiniz mi nasıl yapalım demek için. İçin rahat olsun.
  • Satıcısı amazon.de olan ürünleri gönderiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizzat ekran kartı almadım ama birçok elektronik eşya aldım, bilgisayar komponenti ağırlıklı olarak. Amazon dünya çağında kurumlaşmış bir şirket ve müşteri hizmetleri Tr ile kıyaslanamaz. Satıcısı amazon olan ürünler almaya dikkat edin yeter. Şuan yılbaşı olduğundan tatilleri olaibiir, dolayısıyla biraz geç kargolanabilir ürününüz.
  • soter1907 S kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten amazonu iyi kötü biliyoruz ama acaba gümrükte bu tür ürünlere bir kısıt varmı geri gönderirlermi gibi kuruntu yaptım ama şuan baya alışveriş yapan olduğunu görünce rahatladım açıkcası. Teşekkürler cevabınız için ...
  • Bu ay içerisinde aynı kart siparişimden 11 gün sonra elime geçti. Sıkıntı yok efendim
  • KaiserG K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam :))
  • Geçen sene bu günler GTX1070 almıştım hiç bir sıkıntı olmadı.

Başımdan geçen ilginç olayı anlatayım. Amazon.de'de ucuzlayınca MSI B350 Gaming Pro Carbon alayım dedim. Sıkıntısız bir şekilde teslim aldım ama sipariş verdiğim anakart yerine bir alt model olan MSI B350M Gaming Pro göndermişler. İletişime geçip yanlış gelen anakartı geri yolladım, 1 hafta içinde ise benim istediğim Anakart geldi.

PTT ile yolladığım yanlış gelen Anakart ne hikmetse teslim edilemedi, Türkiye'ye geri döndü. Amazon kolisi filan rezalet haldeydi. Üstüne 1 kez daha gümrük vergisi ödedim. Amazon'u tekrar aradım ve teslim edilemediğine şaşırdıklarını artık ürünün bende kalabileceğini söylediler. Bir anakart aldım elimde iki adet oldu böylece.

Bu ilgi alakaya rağmen ne yazık ki ülkemizde Amazon'un iyi niyetini suistimal eden kullanıcılar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaybridX -- 31 Aralık 2017; 12:22:10 >

• HaybridX kullanıcısına yanıt
    Hocam o bizim insanımızın geri kalmışlığı ve eğitimsizliğiyle alakalı yalnızca amazon yada kurumlara karşı değil insanlara da iyi niyetli olana keriz gözüyle , kibarlık yapana korkak gözüyle bakıp suistimal etmekten çekinmezler ...
  • konu ile alakasız (özür dilerim) olacak ama gümrük vergisi nasıl hesaplanıyor böyle bir durum da diyelim kasa ram tam bir oyuncu bilgisayarı toplandıgın da ? ve amazon.de den neden 500 euro ve üzeri parçalar buraya gelemiyor ? gt1070ti gibi parçalar
  • adsiziz A kullanıcısına yanıt
    Gümrük vergisi avrupa ülkelerinden gelen ürünler için %18 Abd ' den gelenler için %20 amazon'dan alışveriş yaparken ödeme kısmında ücrete dahil ediyor. Ben o sınırı 1500 euro olarak biliyorum 500 değil ama yanlış da olabilir ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.