Şimdi Ara

Amazon-Monster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İçinde GTX 10** serisi ekran karıt olsun istiyorum.Ama Türkiyede 10 serisi çok pahalı.
    Amazon sitesinde daha uygun fiyata bulabiliyorum fakat alacağımız şey en az 4000 TL olacağı için herhangi bir sorunda destek ekibiyle nasıl anlaşacağımı bilemediğimden (ingilizce özürlülüğü) sıcak bakamıyorum.
    Tamamen oyun amaçlı olarak almayı planlıyorum.Bütçe 4000 TL civarı (max 4100-4200 belki).En azından içinde bir GTX 960 olsun istiyorum ama tabi bu fiyata 10 serisi varsa tercihimdir :D

Bu arada Monster da 2 tane ürünü beğendim.

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V8-1-4.html

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-5-1.html#.WG6pUNKLSM8

Birinin ekranı büyük içinde GTX 960 var diğerinin ekran 15.6 ama içinde GTX 965 var.
    Büyük olmasını istiyorum ama ekran kartının iyi olması ve uzun olmasıda çekiyor.Türkiye de satılanlar arasında bu ikisi arasında kararsız kaldım :/
    Bu fiyata daha iyisi varsa önerilere açığım.

• bu fiyat aralığında daha iyisi maalesef mümkün değil fakat bende 4500 tl ye falan amazondan gtx1060 serisi bir laptop almayı istiyorum bakalım neler olacak bi de ces 2017 de gtx1050ti ler tanıtıldı şimdi 6 bin tl monsterda gtx1060 lar gtx1050 ti geldiğinde full paket 965m ler bile 4699 tl iken 1050 tileri +5000 e koyarlarsa biraz zor satarlar ellerinde kalabilir belki 1050 ti ler gtx965m civarında çıkabilir mesela 3800 e monster gtx965m varken 4000 e falan 1050ti olabilir ssd yada hdd eksik ve freedos. Bekleyin derim öğrenciyseniz şubat tatilini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak27.

bu fiyat aralığında daha iyisi maalesef mümkün değil fakat bende 4500 tl ye falan amazondan gtx1060 serisi bir laptop almayı istiyorum bakalım neler olacak bi de ces 2017 de gtx1050ti ler tanıtıldı şimdi 6 bin tl monsterda gtx1060 lar gtx1050 ti geldiğinde full paket 965m ler bile 4699 tl iken 1050 tileri +5000 e koyarlarsa biraz zor satarlar ellerinde kalabilir belki 1050 ti ler gtx965m civarında çıkabilir mesela 3800 e monster gtx965m varken 4000 e falan 1050ti olabilir ssd yada hdd eksik ve freedos. Bekleyin derim öğrenciyseniz şubat tatilini.

Amazon güvenilir diye geçiyor genelde.Ürün almakta (bekleme süreesi dışında) basit gibi görünüyor.Ama nakit ödemek büyük sıkıntı.Ayrıca bulduğumuz her ürün Türkiyeye gönderilmiyor maalesef.
    Ben elimi hızlı tutmaya çalışıyorum.Heçen yaz MSI GE72 6QF almayı planlıyordum 5050 TL ye Ebrardan.Sonra bütçeyi denkleştiremeyince biraz daha külüstürle idare edeyim dedim.Geçen hafta fiyatlara bir bakayım dedim bakmaz olaydım :D O dediğim MSI laptop olmuş 7300 TL :/
    Doların artması yüzünden fiyatlar uçmuş bu yüzden özellikle Amazondan alacaksam dolar daha fazla atmadan elimi hızlı tutmak istiyorum.

• 1170 euro ya i5 li gtx 1060 3gb vramli laptop var bende kararsızım. O fiyata Gtx960 var Türkiye de
  • Yalnız içine 1060 ekletip işlemci olarak i7 yerine i5 almam amazondan alacaksam :D
    i7 6700 + gtx 1060 + 17.3 inç laptop benim için muhteşemden öte bir laptop olur :D Fiyat olarak böyle bir bilgisayarı 5000 TL civarına bulsam (tabiki Amazondan Türkiyede en az 7000 TL olur bu :P ) ciddi ciddi amazondan nakitle almayı düşünebilirim.
    Yazın dolar düşükken laptop almayı erteleyen kafamı ...
  • RoyalGuard24 R kullanıcısına yanıt
    Bugün sipariş verdim 4500 tl tuttu hatta vergi iadesi olursa 500 TL geri alırım.

Gtx960 a bu parayı verme mis gibi gtx1060 aldım :) benim kargo gelsin sorunsuz olursa herşey tavsiye ederim o zaman :)) İ7 li laptop bekledim ama uygun fiyata düşmedi euro 4 lira olacak neredeyse :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hochimin_55

Bugün sipariş verdim 4500 tl tuttu hatta vergi iadesi olursa 500 TL geri alırım.

Gtx960 a bu parayı verme mis gibi gtx1060 aldım :) benim kargo gelsin sorunsuz olursa herşey tavsiye ederim o zaman :)) İ7 li laptop bekledim ama uygun fiyata düşmedi euro 4 lira olacak neredeyse :))

Hadi hayırlı olsun.
    Bekliyorum ilk izlenimlerini
  • Takip
  • Up
  • öncelikle hayırlı olsun. 960 a para vermek yerine en doğrusunu yapmışsınız. amazon.it 1171 euro olanımı aldınız?

konu sahibi için edit:

965 ya da türevlerine para vermektense 3 gb 1060 lıyı amazondan alın ya da 1050ti leri bekleyin TR için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 7 Ocak 2017; 4:10:45 >
  • Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt
    İtalya amazonda satılanı aldım indirimle 1170 euro. Almanya amazonda indirimsiz fiyatı 1230 euro civarı.

Çok gamer degilim yeni çıkan her oyunu alıp son ayarlarda oynamam bu baya işimi görür. Bakalım ne zaman teslim edilecek
  • Guzel bi tercih olmuş. Zaten render almayacaksan i5 6300 de yeterli olur. 128 ssd de var. 1000 eur civarı olsa hemen alacağım ben de ama fiyat düşsün derken bizim kur firlıyor. Tr incelemeyi ilk sen çekip youtuber liğe başlarsın artık
  • Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt
    En çok takıldığım oyun Starcraft2 olur o da kaç yıllık oyun :))

Amatör bir şeyler yaparım inşallah sorunsuz gelir makina. MSIlarda sorun çıkarma oranı düşük oluyor 1 yıl da garantisi var. Cidden bu fiyatlara Gtx900serisi alınmaz.

Bir iki kişi daha bu makinayı alsaydı da yalnız kalmasaydım keşke :))

Euro 4 lirayı gecer yakında bence alın kurtulun. Bende hırslarıma yenilip İ7 li 6gbvramli bekledim durdum ama hiç düşmedi :)) 1430 euro ya var ama 1000 tl fark vermeye değmez dedim o farkı 4 yıl sonra yeni laptop alırken kullanırım :))
  • GTX 1050 olanlar GTX 965 lerden daha iyi olurmuki ?
    Ben daha çok GTX 1060 araştırıyorum.Araştırdığım her gün doların kuruş kuruş yükseldiğini görüyorum ve hızlıca almam gerek tiğini düşünüyorum.Yani beklemem benim için pek hayırlı olmayacak gibi.
    Gerçi GTX 965 olan bir laptop şu an piyasadaki her oyunu açar.Benide 4-5 yıl idare eder diye düşünüyorum.3800 TL fiyatı var.Amazondan dahi alsam içinde GTX 1060 olan laptoplar yaklaşık 5000 TLden başlıyor.Hemde nakit zorunluluğu var.Ayrıca kredi kartımın yurtdışından satınalabilme özelliği varmı onuda bilmiyorum :D

Amazondan laptop alan arkadaşın laptopu gelene kadar euro ve dolar kurları nereye çıkar onuda Allah bilir artık :D
  • quote:

hangi ürünü sipariş verdiniz hocam link alabilir miyim ?
  • https://www.amazon.it/gp/aw/d/B01MXFWCBI/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A11IL2PNWYJU7H&amp;psc=1

Ürün bu hocam yakın zamanda bende sipariş edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 9 Ocak 2017; 12:51:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaxis

https://www.amazon.it/gp/aw/d/B01MXFWCBI/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A11IL2PNWYJU7H&psc=1

Ürün bu hocam yakın zamanda bende sipariş edeceğim

Hcm GP serisinde ekran ve kasa kalitesi ge serisine göre daha düşük diyorlar bariz bir fark var mı acaba ? Kasa plastik mi aliminyum mu ayrıca çanta maus falan yok dimi ?
  • Dolar 3.72 oldu :))

İtalyadaki laptop inşallah sorunsuzdur hala kargolanmadı müşteri hizmetlerine yazayım bugün.

Aliminyum kasa galiba pek bilgim yok.
  • quote:

Dolar 3.72 oldu :))

İtalyadaki laptop inşallah sorunsuzdur hala kargolanmadı müşteri hizmetlerine yazayım bugün.

Aliminyum kasa galiba pek bilgim yok.

Hocam klavyesi sorun olmuyo mu italya dan alınca?
  • Elizabeth Woolridge Grant kullanıcısına yanıt
    İtalyan Q klavye ne kadar farklı olabilir ki. Ö-ü yoktur en fazla. Stickerla hallederim onu da. Türkiye de 6500 den ucuza yok msi gtx1060. Üstelik bunda Windows10 da var.

Keşke İ7 de olsaydı ama fazla fazla işimi görür 7 yıllık laptoptan geciş yapcam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.